Резултати от 1 до 8 от общо 8

Субтитри с Philips DVDR3440H

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Субтитри с Philips DVDR3440H

Здравейте

От 2 дни имам тази придобивка /Philips DVDR3440H/ нооо не мога да подкарам субтитрите на DivX филмите в srt. формат -конвертирах ги в sub ноо пак нищо не се получава - излизат на маймуница Някой да знае как ии в какъв формат да ги направя зааа да тръгнат

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Re: Субтитри с Philips DVDR3440H

Цитат Първоначално публикувано от viki
    Здравейте

От 2 дни имам тази придобивка /Philips DVDR3440H/ нооо не мога да подкарам субтитрите на DivX филмите в srt. формат -конвертирах ги в sub ноо пак нищо не се получава - излизат на маймуница Някой да знае как ии в какъв формат да ги направя зааа да тръгнат
    предполагам,че трябва да се оправи шрифта във фирмуеара и може би ще се оправи или е от настройките на самото двд

4. Тук е от
    Jun 2007

Пробвай да ги презапишеш в кодировка ANSI.

5. Тук е от
    Feb 2008

soultaker как да оправя шрифта във фърмуера? От насройките на двд -то нищо не се получава

Пробвах ии друг вариант при който тръгнаха - вградих субтитрите във филма ноо отнема доста време
    Занесох го на сервиз ноо ми казаха чее трябвало да му се смени софтуера за да тръгнели бг субтитри ноо нямат никъде софтуер за филипс .Намерих това http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software
    ако го инсталирам дали ще тръгнат?

6. Тук е от
    Jun 2007

ако беше валиден мтк фаил щтях да ти оправя субтитрите предполагам ама не иска да ми го товори

7. Member
    Тук е от
    Jul 2004

На моя Филипс трябваше просто да му направя менюто на руски, за да отваря коректно субтитри на кирилица. Едва ли ти е от там проблема, ама де да знаеш.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Little_Alien менюто няма руски има англииски, френски, испански ,турски - в настройката на субтитрите има руски даже ии български ноо пак не тръгват

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...slg=BUL&scy=bg

Можете ли да ме ориентирате къде да търся софтуер - фърмуер за двд-то , освен в сайта на филип или сервиз който би има

10. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Пробвай това
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software

Прилича ми на нов фирмуер ако вече не си го инсталирал.
    Наистина някъде в менюто на филипс имаше меню "език на субтитрите" и трябваше да бъде на руски за да вървят , български нямаше , нека не бъркам хората но това не е меню за промяна езика на менютата а език за субтитрите нещо като това ако е на английски /subtitles language/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. помощ субтитри Philips 50PFL7956K/02
    От schweppes във форум Philips телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 18-05-15, 15:04
  2. Проблем със субтитри Philips DVP 3950
    От nils във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 28-01-13, 11:48
  3. БГ субтитри-LED телевизор PHILIPS 42PFL4307H.
    От vals във форум Philips телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 09-11-12, 23:58
  4. Отговори: 6
    Последно: 19-04-11, 14:40
  5. кирилизация на субтитри на Philips 3040/12
    От osata във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 05-09-06, 17:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе