Ето : Very easy from USB. Put 5990_12.bin on stick, power player, change to USB, "Do you want to upgrade ?" , press Play (yes). After few seconds player open tray, wait 2, 3 second and unplug stick and do not close tray. After few minutes player close tray and display new "logo". Go to setup --->>> preference --->>> Reset. For avi subtitles, first time start a movie and change font, color and position. That's all. (and delete file from stick....)
Много е лесно с USB.Сложи BIN. фаила в флаш паметта/само тои да е там,без папки и др.фаилове/Слагаш флаша в слота на Двд-то,натискаш от дистанционното да ти чете от флаша/не мен не ми искаше, направо ме пита дали искам да продължа/ .На телевизора се изписва това: "Do you want to upgrade ?" натискаш play.След няколко секунди playera ще отвори трея,чакаш 2-3 секунди и вадиш флаша от DVD-to/без да затваряш трея!!!!/ .След някоко минути плеера сам ще си затвори трея и ще се появи новото лого на Philips.След това от дистанционното натискаш: Setup-->>> preference --->>> Reset. После изтриваш BIN. фаила от флаша.Това е ,дано да съм бил полезен на някого