Здравейте, а откъде мога да го купя плеъра-говоря за онлайн магазин?
Здравейте, а откъде мога да го купя плеъра-говоря за онлайн магазин?
На тоя Филипс очертава ли се в близко бъдеще някой да му сложи автоматичен пренос на субтитрите?
Доколкото съм пускал DivX, той си пренася целите думи!
А и вече май символите на ред съответстват на дължината на редовете субтитри.
Gena_bs, сигурен ли си че пренася автоматично дълги редове със субтитри? Няма значение дали пренася цяла дума, или както LG DVX9900 може да раздели думата и да сложи тиренце, въпросът е ако има един ред субтитри примерно със 70 символа, плеърът да го раздели автоматично на 2 реда, а не да го отреже...
Момчета и аз си ''ъпдейтнах''плеъра с най новата версия и той направо умря,какво да го правя,сигурно е за боклука...
Честно казано не съм!Първоначално публикувано от Gena_bs
Защото не помня дали имам филм с "дефектни" субтитри с дълги редове. Ще погледна довечера и ще ти напиша!
А как го ъпдейтна? Да не би случайно да си прекъснал самия процес на ъпдейт?Изчака ли го да си покаже сам логото?Първоначално публикувано от rujev
Аз лично за 2-ва месеца съм изгледал много филими от USB-то и не ми е рязал думи никога.Пренася ги както ти си казал- "може да раздели думата и да сложи тиренце"Първоначално публикувано от Eddie
Eddie,
Днес пуснах първия сезон на "Friends". Отряза по-дългите букви на редовете. Не пренесе нищо!
Аз съм с най-новата версия + БГ имена на файловете.
Edit!
Извинявам се, но се оказа, че TV - то ми има доста overscan.
Казано с думи прости примерно 1 символ от субтитрите се скрива и плеера не го пренася, което иначе става.
Причината е по-широкия зададен subtitle window. При вас може и да не е така!
А каква е разликата м/у Philips DVP5990/12. и този http://www.electron.bg/product_info....5d095b37f5d923 PHILIPS DVP5980
Кой е по добре да купя ?
5990 е тазгодишния модел, USB2, като дизайн на мен ми харесва повече.
Има и по-нов firmware, а и което вероятно е най-важно за теб - по-евтин е от стария модел с около 10лв.!
Като се ъпдейтне дали губи многоканалния звук през коаксиалния кабел като 5960 ?
Аз го пускам на аналоговите изходи и не мога да помогна, за съжаление!Първоначално публикувано от nikineo
От днес и аз съм собственик на това желязце За сега съм доволен. Качих му най-новия firmware и съм чувствително по-доволен от стандартния. Най-впечатлен съм, че към usb-то боднах 120Gb usb hdd и си работи без проблем с филми, снимки,мп3 и т.н. !!! Общо взето май почти няма да му използвам CD/DVD tray-а
Аз имам друг въпрос.Доста добри изказвания за това DVD,но аз имам по старо което е система за домашно кино,пак Philips,но не чете DivX и ако може да ми кажете дали ше мога да ползвам тонколоните от старото на това и ще съм благодарен ако постнете снимка на задната му страна където са буксите.