Отзад на колонките трябва да пише колко ома са ,но имаи в предвид,че ще трябва да закупиш отделен събуфер този няма да ти свърши работа.Жалко понеже беше добър наистина.Другото което ще ти кажа е,че се оскъпява много системата така ще отидеш на около 400лв а качеството ще бъде незадоволително.За тези пари аз бих взел едно домашно кино с цифров вход примерно SONY DAV DZ 230 /260/280 ...Няма да останеш очарован от звука на ресивърите на Панасоник.И аз им бях голям фен на времето и имах възможноста да чуя някои модели Panasonic SA-XR55 /HR 45/ SA-XR700 и още един на които не помня серията с различни ОТ имах възможност да си поиграя и с различни други марки ресивъри и така разбрах ,че няма смисъл да държа на марката.Точно на модела посочен от теб не съм попадал ,но предполагам няма да е по различен.Видях,че дистанционото е само опция.Другото което е тези модели са морално остарели вече 5-6 годишни са а трудно се продаваха и като нови-само на заклети фенове.Така че моето мнение е по- добре недей.Старата система звучи добре ,не я разпилявай по добре я продай на някой и добави още малко пари и си вземи нова.Ако пък си решил да е с ресиивър събери още някой лев.