Здравейте, имали модел на LG BD-PLAYER на който да му се коригира големината на субтитрите при възпроизвеждане на AVI ?
Здравейте, имали модел на LG BD-PLAYER на който да му се коригира големината на субтитрите при възпроизвеждане на AVI ?
С две думи - нуждая се от ДВД плеър с HDMI.
Условията при които възникна това търсене са тук:http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41495.2060.html
Продължението:...... обаче най-коленопреклонно ви моля: възможно най-добрата комбинация ЦЕНА-качество! По възможност - линкове с оферти. Ако не - тогава поне точните наименования на моделите.Разберете ме добре, искам да почувствам това, за което е писал iwoto: А иначе ако видиш ХД на плазмата те уверявам , че многократно ще въртиш безмислени рекламни клипчета със зяпнала уста,просто ей така - да гледаш цветове, контраст,детайли. За което всъщност е и създадено това добиче на Панасоник.
Но пак повтарям - с минимални загуби(финансови)! Т.е. - максимална ефективност.
Или с други думи, искам жена ми да види, че има и по-добра картина от тази на старата ми CRT Toshiba. И че онези 1500 лв. са си заслужавали терзанията!
Никакъв ДВД плеър не ти върши работа, просто защото ДВД е стандартна разделителна способност. Ако искаш да гледаш ХД ти трабва ХД плеър, което си е нещо коренно различно, прочети от темите по-долу за Popcorn, Western Digital, Hundai... Аз лично ползвам Попкорн А110 от 2 години и съм супер доволен. Има много добри решения според финансовите възможности.
Нуждаеш се от HD player,погледни тук за първоначална ориентация на модели : http://www.plesio.bg/media-players-c-69981127.htmlПървоначално публикувано от German
За повечето от тях трябва външен хард диск,но има и модели с вграден такъв/напр.Попкорн а-200/
Да, разбрах грешката си! Благодаря ви, а също и на lazarus18, че ми отворихте очите. Тия HD плеъри просто съм ги пропуснал покрай себе си въобще като съществуващ вид технология. Намерих и изчетох темата за избор на такъв и долу-горе вече имам някаква, макар и смътна представа. Да се чуди човек тогава защо им са на ДВД-плеърите HDMI изходи...
Един въпрос. Като казвате външни/вътрешни HDD, това означава ли, че ако имам сега в PC-то си да речем два физически такива, мога да откача единия и да го свържа/монтирам към/в някой HD плеър? Ох, този пост също не е за тук, извинявам се.
German,точно такова устроиство като от линка в горния пост имах в предвид като ти написах плеър в другата тема.Не говорех за двд плеър понеже ти вече имаш един и няма смисъл от 2.Вземи някой евтин вариант които може да ти плеива фаиловете от външен хард или флашка.Може би има и вариант да ти плеива директно от компа.Не ползвам такова устроиство и не мога да ти препоръчам модел за съжаление.
П.П.Когато излязоха двд моделите с хдми на пазара никой не бе чувал за тези плеъри ,те се появиха години по късно.
Аз лично съм за Popcorn, WD, Dune и Tvix. Според приготвените пари избирай от тях.Първоначално публикувано от German
За да продадат милиони ВД плеъри на хората, които си мислят, че ще гледат HD. Пък то просто е малко по-качествен мотод на свързване.Първоначално публикувано от German
Щом вече имаш твърд диск си търси плеър с опция за вграждане на диск. Така ще можеш да ползваш повече функции - торент клиент, NAS и тн.
Разбрах. Зададох си въпроса тук http://forum.setcom.bg/index.php/top...7.new.html#new
Здравейте, имам плеър LG BD560 от който като цяло съм доволен. Единствено имам проблем при възпроизвеждането на mkv файловете - около една трета от тях при възпроизвеждане забиват - някои в началото други след като мине известно време и плеъра не се поддава на никакви команди.Моля за мнения от какво може да е този проблем и как бих могъл да го преодолея. Благодаря предварително.
И в края на краищата има ли BD плейър с 1080р upscale (за старите DVD-та) и безпроблемен(доколкото може) MKV support от NTFS flash-ка?
Всичко опира до това какво разбираш под "безпроблемен".
Всеки BD плеър /и DVD плеър с HDMI/ може да ъпскейлва. Някои пускат и mkv.
Въпроса е какъв процент на успеваемост на подкараните Mkv файлове те устройват.
Ами просто ако някой може да каже при коя марка или модел процента е най-голям.Първоначално публикувано от lazarus18
И да чете NTFS де!![]()
Не съм пробвал лично, но може да отидеш до ТМ и да пробваш например този модел какво плейва:Първоначално публикувано от kolinov
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09071854
Колкото до NTFS-a - защо ти е да ползваш флашки когато има LAN с DLNA.
А колкото до гледане на MKV през DLNA някой може ли да каже stream-инга влияе ли се от LAN-a?Първоначално публикувано от DigiPro
Един нормален рутер ще се справя ли?