То, да не вземат да умират накрая много повече от глад, от съдия изпълнител или размирици...
То, да не вземат да умират накрая много повече от глад, от съдия изпълнител или размирици...
Това също е възможно, но тогава не може да се твърди, че починалия е имал други заболявания.
Никой не съобщава колко и какви заболявания са имали хората-това е просто всекидневен рапорт, който се публикува.
Не е имало дискусия за трупове и т.н. Единствената идея е да се ограничи епидемията до 700 души в интензивно, за да могат специалистите да си правят спокойно и другите неща.
Няма драма, няма трагедия...
Препоръчва се на хората над 70 години да се ограничат максимално в контактите и т.н.
Все пак ако обясниш ясно какво искаш да постигнеш -може да получиш подкрепа.
Животът ще продължи така или иначе
Този пост е редактиран от stainway; 17-04-20 в 22:43. Причина: ..
А, зависи кой как иска да е написана статистиката. Умрял от глад примерно, но теста показва covid19 и айде - в другата графа с вируса.
Чак пък от глад Това , което дадох не е от статистиката , а от еквивалента на РЗИ тук .
Няма причина да вярвате, но няма и причина да лъжат. Аз поне не се досещам.
Но не би било коректно да се твърди, че няма починал здрав човек от вируса.По скоро е изключение, но по същата логика, че не знае за заболяванията си, не доказва обратното.
Оня ден по телевизията даваха една мадама-олимпийска шампионка джудо, която призоваваше по социалните медии-дайте ми корона и ще я преборя. Наистина оцеля, но разказа, че не е било като нормална настинка... Ще мине-много тестване за антитела и контролирано през болниците , доколкото е лечимо. Друго не виждам какво може да се направи.
И малко по-ведро В крайна сметка сега всеки може да преоцени много неща в живота си. В забързаното ежедневие няма време за това.
Могат да се преоткрият някои неща в ежедневието. Със страх надали ще се стигне то нещо позитивно. Никой не е безсмъртен и ако тук и там се чува как някой на 107 години е прекарал заразата и се е възстановил-дават оптимизъм
Този пост е редактиран от stainway; 17-04-20 в 23:11.
Скоро:
Внимание! Този филм съдържа сцени с ръкуване, прегръщане и излизане от къщи без съществена причина!
Забранен за лица над 50 години!
В интерес на истината след няколко години ще има такива филми- Ню Йорк 2020 , Ковид 19-мюзикъл , книги...
Но излизането не би трябвало да е проблем-дистанцията е. Все пак вируса се пренася от човек на човек и дори да оцелява по разни повърхности, не виждам как миене на улици, градинки помага.
Разбира се ако не пипаме навсякъде и след това да си бъркаме по очи, уста и т.н. То така се разнася и хепатит А-мръсни ръце
П.П. В Белгия обсъждат да се играят футболни мачове с маски (Без публика)
Голям бизнес ще бъде-маски, плаксигласи всякакви форми и размери...
https://nos.nl/artikel/2330829-belgi...elijkheid.html
Този пост е редактиран от stainway; 17-04-20 в 23:33.
Интересен въпрос: Като си го държа докато пикая мога ли да се заразя?
Не Не минава през здрава кожа а само през лигавици-уста, нос, очи…(други дупки?
Все пак си мийте ръцете моля
Мисля, че провати пампери за възрасти хора. Ако се притесняваш да го държиш
Но както е прието да се казва -в момента знаем толкова малко за вируса
Тия фурми, наистина много хубави, да са им сладки агнетата
https://bivol.bg/медицинските-фурми-...ха-до.html
stainway
- Причина за смърта?
- Ковид 19!
- А огнестрелните рани?
- Те са съпътстващи заболявания!
С нетърпение очаквам сутрешният брифинг на щаба на Великден: 30 заразени, 2-ма умрели и 1 възкръснал
Да знаете, в парка не глобяват ако сте с метла и светлоотразителна жилетка!
Като се сетя, как държавата се справи с чумата по свинете и овцете, започвам да се притеснявам от коронавируса...
https://www.facebook.com/marius.daug...9991246389196/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-04-20 в 23:56.
Все пак, за да разбереш нещо, трябва да си функционално грамотен. А такива хора не обичат ежедневно да им се повтаря едно и също нещо, както и никога не са отказвали подкрепа на мерките. Тези, които помним Чернобил, добре знаем за какво става въпрос. Особено поопарилите се.
Аз помня. Добре, че у дома се слушаше свободна Европа и баща ми не ни даваше да ядем марули и т.н. Освен това беше намерил отнякъде йод...Караха ме да пия някакви неща-бях малък, но си спомням..
Не вярвам сега някой да лъже, но трябва да се обясни какви са целите и средствата. Все си мисля, че хората биха разбрали ако се обърнеш честно и обясниш ясно.
Всички модели-дори и пълна блокада-водят до заразяване. Да ако стане много бързо в определен район -може да се стигне до трагедия, но все пак се спечелиха няколко седмици и можеха да се подготвят.Сега хората умират от инфаркти и инсулти, защото не им е помогнато на време. Има и куп други болести, които възрастните трябва да лекуват или поддържат.Не знам каква е идеята, но хората е време да разберат, че не е толкова страшно и ще се наложи да го преживеем. Същевременно трябва да остане и икономика за след това. Балансът е тънък, но не знам да има спечелена война без да се дадат жертви .
Аз съм дискриминиран-при мен дават Cake boss по HD и бермутски триъгълник по нормалното дискъвъри...
Интересно какво ще се случи след кризата. Дали Китай ще поеме ролята на световен лидер?
Китайците са готови да инвестират в предприятия в Европа (или да ги купят). През кризата през 2008 успяха да разширят влияние в Европа..
Опитват се да създават нови приятелства, докато САЩ се опитват да се налагат през ограничения...Новият път на коприната е всъщност най-голямата инвестиция в търговията
Интересни времена предстоят..
Дотогава по-малко четене и гледане за вируси, че някои хора са почнали да се самоубиват...И този случай може да мине към статистиката на заболелите:
https://fakti.bg/bulgaria/461551-65-...t-svinski-grip
Този пост е редактиран от stainway; 18-04-20 в 00:33.