Първоначално публикувано от
MitkoS Имайки предвид твоите глупости от началото на извънредното положение за диктатура на генералитета (и не само тях) то да обобщим:
Лупус е бетонирана глава, която си няма представа как функционира обществото през 2020 и за която е най-подходящо "чамадан, вакзал, Китай, а още по-добре Сев.Корея".
Но понеже това няма да се случи, (той само си хейти по демокрацията, но няма да се качи на вакзала, щото все пак лицемерно се блажи от благинките на демокрацията - частен бизнес, туй-ний, лични далаверки) то ще се задоволим с логиката на Мойсей, който 40 години е разхождал племето в пустинята, за да измрат и последните живяли в робство, за да може след това да направи на чисто читава държава. Докато има такива живи чугуни като Лупус, България ще бъде скапана държава.
Светнаха ти очичките при обявяването на извънредното положение, но диктатурката ти остана само в мокрите ти сънища. А тия дни извънредното положение ще падне, така че, можеш да ревеш колкото си искаш, но няма да те огрее и по-важното е че нито за миг не е имало шанс да те огрее с мечтаната генералска диктатурка. България може да е последната дупка на кавала в ЕС, но все пак е член на ЕС и мечтаната ти диктатурка е невъзможна.
Ще живееш в демокрация и ще беснееш, че няма диктатура, а има Парламент в който хората дискутират как да са правилата. Хубави или лоши - това е демокрацията, можеш да се пръснеш от яд, за което ич ми не дреме. Можеш да се пръснеш още от яд, че живееш в омразния ти демократичен ЕС, за което съвсем ич ми не дреме - аз се радвам, че живея в ЕС, а не в *****, Китай, Сев.Корея, Венесуела.