Йезуитско е това...
Лицемерно, спрямо обявено официално становище, че PCR тестовете са безплатни.
Оп, сори - трия останалото, грешно го прочетох.
Викаш... така да си караме до 2030-та поне? Всеки в своята дупка, да се върнем няколко десетилетия назад. Вариант е...
Първо както казах, не вярвам много на тази прогноза.
Второ, аз определено не съм антиваксър? Не мисля, че има и един антиваксър, участващ в дискусията тук???
"Сертификатът ще удостоверява дали притежателят му е бил ваксиниран и/или дали е прекарал вече Ковид-19."
Всеки антиваксър може умишлено да се зарази и така да му отпадне "принудата" да се ваксинира.
Нищо подобно не казвам . И сега хората се разхождат с автомобил до Франция, Германия, Белгия и т.н. По суша няма рестрикции. Нека се изпразнят малко болниците ...
В крайна сметка ограниченията ще отпаднат и за тези, които не искат да се ваксинират. Всяко нещо, което има начало и край. Ние сме поколение, което не познава война, огромни лишения, епидемии - все неща, които са се случвали кажи речи на всяка генерация.
Специално за Холандия - ваксинираните са 5,6 млн (поне с първа доза), официално с положителен тест са над 1,5 млн. Населението над 18 години е 13.7 млн , така че сме близо до заветните 70%.
Съвсем скоро ще има и лекарства и вируса няма да представлява сериозен проблем . Истинските проблеми ще дойдат след това, но всяко нещо с времето си
Извинявай ама.... Много ти стана акото
Виж, лоши неща в личен план са се случвали и ще се случват.
Джендърската настройка, че индивидът едва ли не е по-важен от обществото освен дразнеща е и изключително вредна според моите разбирания.
Разбира се, с рестрикцуи, дискриминация се намалява броя на потенциалните жертви, в това спор няма.
Но се разруши обществото. Може би непоправимо.
Това е положението.
Знаеш ли колко ми е противно това, да слушам как трябва да съм потенциална жертва в името на обществото. Хайде да не казвам как звучи, че ще ме обвиниш пак в политически пристрастия.
Този пост е редактиран от fbr; 04-05-21 в 21:53.
На теб ти е противно да слушаш, на мен ми е противно това, което става.
Мисля, че няма причина да се оплакваш повече от мен
Чудя се кога на някои от управляващите ще им хрумне да накарат заведенията да обособят - зала за ваксинирани - зала за неваксинирани ....и да ви решат спора Vaccinated Lives Matter....на протест....мачкай антиваксърската гнус...
Ахааа, значи когато някой ти каже че ТИ трябва да се жертваш за обществото - това е гадно, обаче когато някой друг трябва да се жертва - това е правилно.
Гениално. Просто гениално!
Това, че мозъкът ти лесно се е поддал на медийна промивка не би следвало да предизвиква прилив на наглост?
Изключително едностранчиво разбираш отговорностите на индивида и обществото.
Ако индивидът си ти - поставяш се отгоре.
Ако индивидът е друг, включваш се в обществото и мачкаш индивида.
Разбирам, че така ти е комфортно, но рядко се получава така...
Взе ми мислата от главата.
ПП Марш навън скоро и това няма да го има.
Вчера едно леке ми направи забележка от съседна маса навън, че не било възпитано да пуша докато той яде.