Има ли видеокарти сьс стандартен HDMI изход на тях ????
Идеята? - директна врьзка "комп- кабел -тв", без допьлнителни преходници, адаптери, накрайници и други чудесии.
Преглед за печат
Има ли видеокарти сьс стандартен HDMI изход на тях ????
Идеята? - директна врьзка "комп- кабел -тв", без допьлнителни преходници, адаптери, накрайници и други чудесии.
Дааа колкото искаш.:) Огледай ценовите листи на компютърните фирми, ще намериш достатъчно.Цитат:
Първоначално публикувано от stoikov
Една от многото възможности:
http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38976
Преди малко свързах Лаптопа /HDMI/-вход-Ресийвър Sony/HDMI/-изход-ТВ/HDMI/---всичко си е ОК изкарах и картина и звук 5.1
Пуснах си едно ХД с 1280:800/толкова може видео картата наЛаптопа /и се кефя максимално.
Здравейте :)
Имам следния проблем: имам лаптоп с видео карта nvidia 7600 с DVI изход, при връзката с LCD Самсунг, през DVI/HDMI кабел, образа ми се получава по-син или нещо подобно, не мога да го опиша точно, но цветовете не са както трябва. Не знам къде е проблема... На екрана на лаптопа всичко е ОК, на телевизора цветовете не са...
здавейте пак съм аз :)) , вчера прокарах кабел за аудио от компютъра до тв-то (sony 40w4500) звукът влиза със стереожак в TVто който би трябвало да е сварзан с HDMI входа и имам следния проблем. Няма звук !!! Получава се така че, като има картина от компа няма звук от компа . Когато махна HDMI кабела ,звукът от компа идва ,като го закача обратно идва картината а звукът изчезва. Има ли някой идея какво се получава , защо не мога да ги падкарам едновременно ?
Опитай да подадеш видео сигнала през VGA входа,и мисля че няма да имаш проблем.Тоест HDMI не работи заедно с аналоговия аудио вход
Значи не знам как е при Сони,но като си в HDMI режим,влез в настройките на звука и виж дали има опция откъде да получава звук.Би трябвало да имаш нещо като "цифров";"аналогов" и "ауто",разцъкай ги докато подаваш звук от компа,па дано тръгне.
Значи този Аудиовход трябва да работи с този HDMI (Така пиши в книжката) . В настойките на звукът има други глупусти но не и това ! Разцъках ама нищо не се получи.........
Здравейте, имам следния проблем:
Свързал съм PC-то с TV Samsung 42` plasma , посредством 5м кабел DVI-HDMI . PC-то има и монитор Samsung 19` ТФТ. Появи се силно трептене на монитора (19 инчовия) , а при ТВ-то няма проблем . Като измъкна ДВИ-ХДМИ кабела от видеокартата (ASUS RADEON 1650X Pro 256MB) спира трептенето на монитора . Къде да търся проблема ?
Също така , кой е по-добрия вариант : clone-mode или extended mode за ТВ-то ?
Ако измъкваш кабелите както работи техниката лесно ще ти изчезне трептенето. За съжаление ще ти заминат и видео входовете на телевизора и евентуално видео картата.
Надявам се, че не съм те разбрал правилно как "измъкваш" кабелите.
Под "измъквам" , разбирай изваждане на мъжкия куплонг на DVI-HDMI кабела от женския DVI изход на видеокартата . Каква опасност крие това ?
Някакви идей по моя проблем?
Никаква ако го правиш докато и двата уреда са излючени. Иначе има риск от да изгори нещо.Цитат:
Първоначално публикувано от bborisov
Много трудно се намират Качествени кабели в БГ ,особено HDMI , най-накрая си намерих сносен кабел, обаче гледайте какво купувате има много буклуци които струват майка си и баща си. Купих си HDMI кабел по размер 1 м , толкова ми е необходим опакован отделно гледам го готин изглежда, викам си ще ми свърши работа все пак струваше 49.99лв. и изненадата дойде когато го отворих в къщи ,оказа се че е Low performance /отвън на опаковката никъде не пише/, a Аз искам да е High Performance за Full HD в повечето случаи такъв кабел е лентов , та съвета ми е Внимавайте какво купувате.
И все пак някой има ли идея от какво може да е трептенето ?Цитат:
Първоначално публикувано от bborisov