И аз имам същия проблем на 47la660s при опит да гледам mkv, и 3d и нормално. Преди имах 42le7500 и нямах проблеми при mkv.
Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
И аз имам същия проблем на 47la660s при опит да гледам mkv, и 3d и нормално. Преди имах 42le7500 и нямах проблеми при mkv.
При мен всичко е наред с mezzmo. Много благодаря.
Имам крак за мезмо мога да ти го пратя, ако искаш! Patcha става за всички версии и работи без проблем.
С mezzmo транскодирате ли и какви настройки правите?
Този пост е редактиран от chorlav; 20-10-13 в 19:57.
Пробвах и с домашней медия сервер, той също работи и е безплатен.
Ползвам го от 3 месеца и само го ъпдейтвам. Явно имаш друг крак!
Няма проблем ,но съм на работа до 12. Утре ще го кача някъде и ще ти дам линк.
Смартшера има несъвместимости с някои кодеци. Примерно ако ползваш K-Lite Mega Codec pack може да имаш проблеми когато и двете са инсталирани. И когато ънинсталираш смартшера той маха и някои кодеци заедно с него и след това трябва на ново да се слагат.
Когато дадох линка по-горе още не знаех за проблемиите с кодеците. Аз лично съм ги решил като инсталирам смартшера, след това последната варсия на LAV Filters и MPC HC, и всичко е наред.
- - - - - - - - - -
Ето линк за програмата която имам и patch-a. Пиши дали е станало https://hotfile.com/dl/251618386/8c3...o2710.rar.html
Този пост е редактиран от chorlav; 21-10-13 в 22:09.
Ахаааа,деинсталира и други кодеци,ясно.
Ще си поиграя още явно.
А имаш ли проблем c Windows Explorer-a при инсталиран Smart Share,на мен ми прави проблеми и не мога да копирам и трия файлове...Затова деинсталирах Smart Share,иначе си беше екстра като медиа сървър,да не би да има вирус нещо в тоя зип?
Zip-а от линка със сигурност няма вирус. С експлорера и операции с файлове не съм имал проблеми.
Иначе праобвах какви ли не сървъри, но в крайна сметка си останах на Smartshare за сега. Не е нито най-дoбрия, нито най-лекия, но като цяло най-малко ме дразни. И като изключим конфликтите с кодеците, други проблеми не съм имал.