Вижте резултатите от анкетата: Кой DLNA сървър ползвате ?

Гласували
224. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Домашний медия сервер (HMS)

81 36.16%
  • PS3 Media server

33 14.73%
  • All share Play /Samsung Link

25 11.16%
  • Serviio

41 18.30%
  • Plex

22 9.82%
  • Twonky

6 2.68%
  • Mezzmo

7 3.13%
  • Друг

39 17.41%
Отговори на анкетата
Страница 56 от 80 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1192
Like Tree64Одобрявам

DLNA / FAQ на първа страница - проблеми, мнения, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2013

Отговор: DLNA / FAQ - проблеми, мнения, обсъждане

Здравейте! Имам проблем с Toshiba 40rl933g. При връзка между компютъра и телевизора с лан кабел, при възпроизвеждане на файл изписва "Грешка възпр. носител". Пробвах с различни програми за медия сървър: Домашний медиа сервер, Mezzmo, Universal media server, Serviio. При всичките намира файловете от компютъра (музика, филми, снимки). При отваряне на музика и снимки започва декодиране, а на филми - изписва "Грешка възпр. носител". Проблемът се появи отскоро, преди го нямаше. Когато вързах телевизора с други два лаптопа, вскичко тръгна без проблем. Не е от защитната стена, нито от антивирусната програма. Преинсталиран е Windows-а на компютъра, вече е с Windows 8.1, но положението е същото. Някой има ли идея какъв е проблемът и как може да се реши?????

2.  

3. Тук е от
    Aug 2013

Изтелгих си Serviio на компа, но не мога да го свържа с ТВ. На Samsung 46f6670 в smart hub липсва allshare, опитах да го изтегля от samsung apps, но и там го няма. За това не мога да го свържа нали?

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Delyan Виж публикацията
    Използвам препоръчания от ЛГ съврвър,за който има линк на сайта им,а именно Nero Media Home.
    Пробвах Nero-то работи си добре и не е толкова тежко, обаче при мен има едно леееко замисляне преди всяка операция: когато отварям папка, когато отварям файл - всеки път се замисля. Със Smart Share нямам този проблем, отваря си всичко (почти) мигновено. Но ще го оставя като алтернатива.

5. Тук е от
    Sep 2013

Замисля се защото опреснява библиотеката когато влизаш по папките,това ми хареса при Неро-то,че опреснява съдержанието автоматично,а не след всеки добавен филм да трябва да цъкам "опресняване"

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от Delyan Виж публикацията
    Замисля се защото опреснява библиотеката когато влизаш по папките,това ми хареса при Неро-то,че опреснява съдержанието автоматично,а не след всеки добавен филм да трябва да цъкам "опресняване"
    До сега не съм цъкал опресняване на Smart Share, ако въобще има такова. Ако се случи да забравя да разархивирам субтитрите или пък да сложа някой нов епизод в същата папка, докато съм в нея, просто излизам, влизам и всичко е ОК. Нерото не е лоша алтернатива. Колкото повече, толкова повече.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от Jorky Виж публикацията
    Май повечето ЛЦД-та имат DSE... Да не стане новия да е по-зле и от този :D Благодаря за самоцитирането, колега! Ще прегледам назад
    Има и такива бройки, които имат почти незабележимо DSE и липсващо такова в средата на екрана, но - да, доста от 2012г. моделите имаха вертикална линия точно в средата на екрана която се виждаше доста ясно. При определено демо видеа може да го покажеш много явно в сервиза и да не се правят на ощипани. Ако решиш, че много те дразни - го носи на сервиз, а ако мислиш, че ще го преживееш - си го остави.

При плазмите също има DSE, но там е под друга форма. За това, който смята да гледа футбол и е взискателен към покупката си - задължително го оглежда поне 10-20 минути в магазина с тест демота, които предварително е подбрал.

Виждам, че коментирате и медиа сървърите и плейването на субтитри. Аз използвам "Домашний медиа-сервер" и не съм имал абсолютно никакви проблеми. Ползвам го в момента с LM667.

8.  

9. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Аз ползвам Servio за гледане на филми от компютрите в нас и всичко с него е доволно.И лесно се работи с него.

10. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    Има и такива бройки, които имат почти незабележимо DSE и липсващо такова в средата на екрана, но - да, доста от 2012г. моделите имаха вертикална линия точно в средата на екрана която се виждаше доста ясно.
    Моят 42LN575S има почти незабележима такава линия само на сив фон и никога нямаше да я забележа ако не се бях дзверил за да я търся специално.
    Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    Виждам, че коментирате и медиа сървърите и плейването на субтитри. Аз използвам "Домашний медиа-сервер" и не съм имал абсолютно никакви проблеми. Ползвам го в момента с LM667.
    Домашний медиа-сервер е много добър, но е доста тегав за настройки, особено за хората, които не са на Ти с руския. SmartShare освен всичко ми харесва и как подрежда папките, другите сървъри не можах да ги настроя така. А при мен това е проблем, защото дъщеря ми е на 5 годинки и е малко трудно и обяснявам коя папка да търси и къде да влиза за да си намира филмчетата.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    Моят 42LN575S има почти незабележима такава линия само на сив фон и никога нямаше да я забележа ако не се бях дзверил за да я търся специално.

Домашний медиа-сервер е много добър, но е доста тегав за настройки, особено за хората, които не са на Ти с руския. SmartShare освен всичко ми харесва и как подрежда папките, другите сървъри не можах да ги настроя така. А при мен това е проблем, защото дъщеря ми е на 5 годинки и е малко трудно и обяснявам коя папка да търси и къде да влиза за да си намира филмчетата.
    За мен Plex Media Server е най-добрата!

12. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Забелязах, че на LA, Servio-то не ми върви.Някой знае ли каква може да е причината.Ще се поразровя в самите настройки на Servio, но ми се струва, че няма да е от там!

13. Тук е от
    Jul 2009

Колегата collectorbg, някакво туториалче за Plex Media Server-а? Може и линк за да се прочете за него. Най-важният въпрос е как се справя сървъра със субтитрите на кирилица? Благодаря
    Този пост е редактиран от hivo; 26-10-13 в 16:33.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от hivo Виж публикацията
    Колегата collectorbg, някакво туториалче за Plex Media Server-а? Може и линк за да се прочете за него. Най-важният въпрос е как се справя сървъра със субтитрите на кирилица? Благодаря
    Ето видео урок: Plex Media Server Part 1: Installation & Set Up

16. Тук е от
    Sep 2013

При мен PLEX не вижда филми в ts формат,нормално ли е???

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от hivo Виж публикацията
    Най-важният въпрос е как се справя сървъра със субтитрите на кирилица?
    Справя се прекрасно със субтитрите на кирилица!!!
    Този пост е редактиран от collectorbg; 28-10-13 в 00:40.

18. Тук е от
    Sep 2013

При мен пък се справя отвратително,явно е до серия ТВ или не знам какво.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 80 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  2. ПРЕМЕСТЕНО: DLNA / Faq - проблеми ,мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 0
    Последно: 29-04-11, 21:40
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе