Скоростта на интернета няма никакво касателство към гледането на филмите, освен ако не ги гледате онлайн. От значение е вида и скоростта на връзката между компютъра и телевизора към който са включени.
Скоростта на интернета няма никакво касателство към гледането на филмите, освен ако не ги гледате онлайн. От значение е вида и скоростта на връзката между компютъра и телевизора към който са включени.
Абе програмката е добра, но си иска и добър хардуер.При мен товареше процесора осезаемо и то в бейздействие без да се гледа.Е8400 Dual Core.Така, че да не ви изненадва ако ви сече на някой филм.Сигурно със заигравка в менюто с ядрата може и да се оправи проблема, но така и не се занимах, а директно го спрях от Autrorun-а и го пусках само като ще гледам на домашното кино някой HD филм
Имаш някакъв друг проблем. Като не се гледа при мен си е на 0% , а при гледане - пак 0% и от време на време 1%.
Някой ползва ли Serviio с телевизор Панасоник. Моя 40cx700 въобще не го вижда
А другата техника засича ли го?
С предишния тв LG от 2014 с WEB OS нямаше проблем, всичко работеше.
В панела на сървъра се показва като модел телевизор, който е в обсега, но в устройствата на телевизора не излиза нищо.
Здравейте не знам дали на някой му се е случвало точно това. Значи инсталирам си Serviio за първи път, шервам папка и в нея слагам филма и субтитрите, нищо друго. Пускам филма през телевизора, субтитрите си тръгват както трябва, обаче при пускане на следващ филм се зареждат субтитрите на първия изобщо пускан филм. Със всеки следващ опит сменям филма в папката и не слагам нищо друго освен него и субтитрите му, пускам го и пак тръгват субтиртите на първия пускан филм :D Деинсталирам и пак инсталирам Serviio, първият филм си тръгва с неговите субтитри и послее горното се повтаря.
Чудя се дали някъде в програмата или в телевизора не се запомнят тези първи изобщо пускани субтитри. Някой има ли идея как се оправя това? Благодаря
Някой успявал ли е да подкара онлайн стрийм чрез Serviio например мач онлайн или филм.
Пробвах да копирам няколко линка в меню ''онлайн източници'' но не се получава.
Аз също бих искал да разбера!
След последното обновяване на Serviio 1.7 при мен излезе странен проблем. На няколко различни филма с външни субтитри към края на филма ,субтитрите изчезват.
Без значение от формата на видиео файла,с какъв плеар ги гледам и тн. Решава в един момент и буквите изчезват.
Пробвах най-различни филми и плеари и никакъв успех.
Инсталирах Kodi на компа и нещата се оправиха.
В настройките на Serviio console трябва да махнеш някои от настройките за субтитри,като например автоматично извличане и онлайн търсене на субтитри,би трябвало srt файла да е в една и съща директория с филма и името му да е същото/задължително/.
Тогава си ги подкарва телевизора и няма да имаш проблем,също така напоследък ми се налага да синхронизирам субтитрите през smartshare LG smart tv плеъра и е много удобно....
Този пост е редактиран от sinbad0; 09-01-17 в 17:01.
*.srt някой успя ли да подкара ?
Този пост е редактиран от valkoz; 04-03-17 в 22:48.
ми то аз други не ползвам..... никакви специални настройки не съм правил. тв-то е самсунг Н7000
При мене *.srt не вървят. С universal media server вървят, ама пък филма върви известно време и замръзва и край
Остана и да споменеш какъв ти е телевизора . Ако е Филипс , е много вероятно това да се случи ! Ако не е , или бъркаш настройките , или сменяш сървъра - има достатъчен избор .
Незнам дали това помага , но след направените настройки , обикновено сървъра трябва да се рестартира за да има ефект .
- - - - - - - - - -
Винаги може да се ползва и програма за конвертиране на субтитри . Играчка е , но нали е затова !