Serviio media server
Serviio for Windows Home Server - Home
Serviio • Index page
Искам да подкарам 3D субтитри с разширение .idx но така и не успявам по никакъв начин. Също така не успявам да подкарам субтитрите от потока вградени вътре в .mkv файл.
Няма как да подкарате динамични субтитри(.idx) директно, независимо от настройките на DLNA или ТВ-то. Варианта е компютър с HDMI към ТВ-то за да имате динамични субтитри, това е вариант и за .mkv файловете с вградени субтитри или да се извадят субтитрите от MKV файла.
Колеги,който се е занимавал с тази програма,моля да обясни по-точно и конкретно как се работи,защото има някакъв проблем,но не разбирам дали е в компютъра ми,в програмата или в ТВ-то... Включвам я,товари на 100% процесора,отварям я от ТВ-то,един път не ми намира никакви филми,половината папки със снимки,после нищо не открива,а снощи всичко си беше наред,всички папки (от филми и от снимки)...То не беше включване изключване на програмата,на лаптопа,на телевизора...няма и няма.
А и защо толкова товари компютъра ми,нормално работи на 2-9%
Добре би било да има някаква тема специално за тази програма,за да е по-лесно при намирането на проблемите![]()