No hard feelings!
Респект към хората, поддържащи форум като този.
No hard feelings!
Респект към хората, поддържащи форум като този.
Здравейте. Реших да сменя старата навигация с нещо по-ново. Харесах си 3 модела и ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете да избера един от тях. Моделите са:
1. Garmin nuvi 2595LMT на цена $129.99.
2. Garmin nuvi 3580LMT на цена $149.00.
3. Garmin nuvi 3590LMT на цена $249.50.
Лично аз, клоня по-скоро към втория. Но не намирам за него никаква информация в България.
Този пост е редактиран от dimkaraganchev; 09-08-14 в 20:56.
Вземете си някъв с андроид на него може да инсталирате вскакви навигаций няма да сте ограничени самоо с една програма.
Мерси за съвета. Но аз искам да съм ограничен само с една програма, която ще ми върши работа.
- - - - - - - - - -
След кратък размисъл си поръчах Garmin nuvi 3590LMT. Като пристигне, ще разбера дали не съм направил грешка.
най-добре да си го избичиш на един таблет или фаблет със стойка.Моя Nexus 5 ми свърши чудесна работа.
Navigon - изминах 2000 км из Гърция и освен на местата с временни знаци и ремонти, на други места нямаше проблем. Имаше почти всички камери. За Андроид струваше 20 и нещо евра май. Има го и "излекуван" в black mart, но си заслужава всяка една стотинка и ако пътуващ често срещу няколко десетки евра ще ти спести десет пъти по толко.
Sygic също не е лош апп.
Може да е най-добре за теб. Аз си реших проблема по друг начин.
+1! Аз също съм на мнение, че ако имаш приличен смарт с 4+ екран, то навигацията на телефона върши абсолютно същата работа, ако не и по-добра! Купих си Sygic на промоция 50% намален с карти за Западна Европа, не съжалявам, напротив, както ти спомена, струва си всяка стотинка - лиценза е доживот, плюс това ако ти трябват карти за други страни от Европа, можеш спокойно да си ги свалиш от нета.
Здравейте!
Спешно (за утре) ми трябва ГПС. Предпочитанията ми са главно към Гармин. Имам един уейтек, който към момента не задоволява нуждите.
Ще пътувам доста в Европа и ми трябва нещо надеждно!
Благодаря на всички отзовали се и дали съвет!!!
Един малко страничен въпрос, като за профан - има ли възможност да се качат и метанстанции?