Резултати от 1 до 9 от общо 9

Общи въпроси за навигационните системи

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2003

Общи въпроси за навигационните системи

Здравейте на всички! Понеже не намерих такава тема си мисля, че тук може би е най подходящо да попитам.
    Искам да си купя навигационна система и понеже съм в Германия разбира се всичко е като за немски потребител. Цените в България са доста надути спрямо немските. До колкото съм чувал от приятели най-доброто за България (прибирам се най-накрая) е Гармин, така че търся в тази марка. Та въпроса ми е по принцип този в тип устройства софтуера заключен ли е като като например в мобилните телефони. Ще преживее ли една преинсталация на системата и преинсталираните карти, които няма да ми трябват.
    Ако някой има опит, също така, възможно ли е да се инсталират картите на Гармин на друга марка например Навигон или Медион.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Общи въпроси за навигационните системи

Ако искаш да си слагаш всякакъв софтуер и пиртаски карти си вземи едно китайско GPS-че. Ако искаш и гармин ще му сложиш, но като пробваш другите едвали това ще е твоя софтуер. Ще имаш пълна свобода да му слагаш Гармин, i-go, томтом, Сиджик и др. , а даже и еднво временно всичките. Аз има GPS Prestigio. Като нов беше с I-go 6, а сега е с I-go 8. Разбира се оригиналния софтуер не съм го изтривал. Слагам си всичко на външна SD карта. Сложил съм и Гармин, но той е прекалено дървен и по функционалност неможе да се сравнява с i-go. Нови карти непрекъснат излизат. Най-важното е, че китайските GPS-и са най обикновено PDA с windows.

4. Тук е от
    Nov 2003

Доколкото разбирам устройстварта са заключени по някакъв начин и не могат да се инсталира софтуер от други фирми. Дай моля ти се няколко имена н атези така наречени китайски. Все пак в днешно време всичко там се прави.

5. SAGE
    Guest

За повече информация може да прочетеш и тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=17

6. Тук е от
    Nov 2003

Благодаря!

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

За повече информация http://forum.pocketbulgaria.com/
    Китайски са Prestigio, wayteq, sang и др. знайни и незнайни марки. Това, че са заключени не е проблем. Слагат се пробрамки без инсталация, само се копират, като това не е задължително да е във вътрешната памет. Някой дори нямат вътрешна памети и работят само с СД карта. На моя GPS съм дал да стартира explorer.exe вместо навигационния софтуер. Така се отварят десктопа и си пускам каквото си искам или каквото съм си качил на него. Имам игрички, програмки, няколко навигационни програмки и т.н. Как става отключването на GPS-a и качването на сфоуер е описано във pocketbulgaria. Има и навигационните програмки, както и карти за тях. Друг форум е 4pda.ru. Там има всичко.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Ползвам такова, донесох няколко бройки от чужбина, включително и за мен.
    За сега съм доста доволен от тамагочито - работи идеално с iGO6 и 8 и последния TomTom, пробвах и друга май Навител или нещо подобно беше, ама не ми хареса.
    Може да се пускат филми(преобразувам ги с някаква програмка, даже със субтитрите - става около 250МВ), а също МР3 свири.
    Като заключение - китайско е ама бива, а и батерията изкарва над 5,5 часа. За мен специално, се губи смисъла от марково и скъпо тамагочи.

10. Тук е от
    Feb 2009

Имам един въпрос. От къде мога да си сваля програма ( Navigon NavigatoR) 2008 или 2009 г.за лаптоп ? Имам 2007г. върши ми страхотна работа, но малко е остаряла картата(в Франция я няма новата А19 между А6 и А10 близо 120 км в Холандия я няма новата 73 между Roermond и Venlo).Взеха да не ми излизат нови улици . Имам Гармин но той нищо не струва пред Навигатора уж постоянно ми пращат от Геотрейд ъпдеити. Пътувам в цяла Европа. Та ако може някой да ми помогне, хиляди благодарности предварително!!!

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Медия плеър-общи въпроси
    От tany във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 11
    Последно: 29-08-11, 00:33
  2. Отговори: 1
    Последно: 13-10-06, 14:55
  3. CMS системи
    От pro във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 7
    Последно: 02-07-05, 12:51
  4. Задача 172 (С общи усилия)
    От Edin_Lud във форум Логически задачи
    Отговори: 25
    Последно: 14-02-05, 13:41
  5. Общи Windows въпроси
    От Борис във форум Windows
    Отговори: 14
    Последно: 07-08-04, 16:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе