Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Ноутбук като HDTV плеър?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Re: Ноутбук като HDTV плеър?

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Аз имам информация, че ще го продават за 410 лв, което ако е вярно звучи добре.
    Лошото е, че нямат налични бройки.
    И на мен ми обявиха тази цена."Височка" е и ще им спъне начинанието.Имам съмнение че си комерсиално свързан с продукта.Твоят от Щатите 410 лв. ли ти излезе?Дали са преценили варианта че може и други да си го доставят от там.Между другото лаптоп от америка ти излиза с 30-40% по-евтин.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Моя ми го пратиха без да го плащам, че съм бета тестер, но ако си го поръчаш директно от Щатите излиза малко под цената, на която е тук в БГ. Остава ти само проблема с поддръжката, а това е нов продукт и има някои бъгове за оправяне.
    То със коя техника не е по-евтино от Щатите. Аз вече доста техника съм си взел от там, но не всеки се навива на това начинание. Иначе магазините за техника да са фалирали.
    Комерсиално не съм свързан с Попкорн. Само душевно

4. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Моя ми го пратиха без да го плащам, че съм бета тестер
    Що не ни светнеш как да станем някакви(буква от старогръцкия)тестери.А за поръчката имам идеята някой приятел в Америка да си го поръча до неговата врата а после в куфарчето при мен(разбирай моята врата).

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от shveb
    Що не ни светнеш как да станем някакви(буква от старогръцкия)тестери.А за поръчката имам идеята някой приятел в Америка да си го поръча до неговата врата а после в куфарчето при мен(разбирай моята врата).
    Бета тестер съм защото съм направил превода на менюто на български и съм тествал поддръжката на кирилица, която преди аз да изискам не присъстваше в модела. Не че беше голяма работа, но хората си изпълниха обещанието и ми доставиха плеъра безплатно. Сега 1-2 в месеца излиза бета версия на софтуера и го разпращат на всички бета тестери за коментари и забележки.
    Варианта за покупка, който си избрал е възможен и работи. Единствения ти риск е с гаранцията. По електрониката му не виждам какво толкова може да му се развали така че риска не е толкова голям като при някоя по-сериозна техника от сорта на фотоапарат, видео камера, лаптоп и тн, които също са доста по-евтини в САЩ и много хора, и аз включително си ги купуват от там.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Blu-ray плеър или компютър като мултимедия?
    От niki69 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 26
    Последно: 15-07-09, 01:37
  2. Читав плеър за HDTV (1080p)?
    От roumen68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 11-03-09, 19:22
  3. Препоръчайте ми Ноутбук
    От Little_Alien във форум Общ - хардуер
    Отговори: 13
    Последно: 21-02-06, 11:23
  4. НОУТБУК
    От eingi във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 3
    Последно: 06-03-04, 16:38
  5. Инфо за MAC ноутбук.
    От Готин във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 06-07-03, 23:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе