от няколко дена съм започнал да звъня на 166 (нарочно на 166, а не на 112!)
всеки път се оплаквам от идиотите, които профучават по булеварда с 100-150
един път от моторджиите (те вилнеят главно през нощта след 23), друг път от лайненцата с ултраколите. в момента хит са едно оранжево ламборгини и един сребрист мерцедес амг (мисля че е такова, ама то можеш ли разбра при тази скорост)
не знам колко са им малки пишките, че да избиват комплекси по този начин, но другият вариант е да са самоубийци, което не ми се вярва
преди около 2 седмици подобен малоумник (познайте с каква кола... да, голф ) насмел майка с количка на пешеходна пътека и влачи количката 10 метра. за щастие майката си държала детето на ръце в момента и то е оцеляло
днес му казах на дежурния, че съм напълно наясно, че нито акт ще му напишат, нито нещо подобно, ама поне да гу предупредят малко да се съобразява, че е в град на един от най-големите булеварди
ами това е. който иска - да започва като мен. и без това 166 е безплатен за всички оператори, така че и 10 пъти да е на ден, поне някакв апозиция е. и когато въпросният дежурен телефон започне да издъхва под такива обаждания, данои тогава нещо, поне малко, се промени