Гледам, че никой не се престрашава да напише впечатленията си , и реших да споделя моите
Като цяло информацията около плеъра беше доста разностранна и объркваща (включително официалната от производителя\ търговеца - не знам как да го определя) Беше анансирано, че плеъра ще е с 256МВ рам и 32МВ флаш, истината се оказа съвсем друга 128МВ рам и 256МВ флаш. От една страна обещаващ размер на флаша , от друга (според мен) доста малко рам. Като се изключат предразсъдъците ми играчката се справя със 1080р дори при сериозен битрейт. В момента фирмуеъра е на първа бета версия, за това няма да коментирам мрежовите функции, но и в момента се гледа спокойно през мрежа съдържание 720р и 80% от филмите с резолюция 1080р, тези които са до около 7 гигабайта (не ми се смята скоростта..по природа съм мързелив) Щедро се обещава скоростта да се подобри със следващ ъпдейт, най-вече на уайърлеса.
Има и доста други софтуерни бъгове, повечето аналогични с продукти на други производители (мисля, че ще се отстранят със следваща бета или официална версия) например: разминаване на ДТС към стерео звук (другия вариант не съм пробвал) със картината при някои файлове , обикновенно по обемистите и незареждане на външните субтитри при MKV контейнер с вградени субтитри - неща които са ни познати както казах
Менюто е сравнително лесно за навигация , поддържа ISO и IFO общо взето добър старт и обещаващо за сега
Повече информация е достъпна на официалния форум и сайт