Здравейте! Ето и моята история-поръчах си телефона по интернет от мобилна борса мобиле българия,за жалост нито полученото отговаряше на договоренето,нито човека,от когото поръчах си вдигна телефона за да оточним проблемите. Въпросната нокия работеше изрядно около час докато не падна батерията,след това обаче тя не искаше да се зареди. Телефона не дава никакви индикации че се зарежда,пробвах с батерията на друга Х6-ца,апарата работеше. Реших че батерията е издала багажа и купих нова оригинална батерия,докато имаше заряд телефонът работеше,след това батерията капна и историята се повтори. Отидох до Еконт да поискам обеснение и с цел да си върна парите,казаха ми да си пусна жалба в полицията или да опитам да се свържа с човека и да се разберем. Отидох и в сервиз да видим все пак поправимо ли е,но след 2 минутен преглед на телефона те ми казаха,че не знаят от какво е... Та въпроса ми е както от техническа,така и от правна гледна точка,какво да направя,имали ли сте подобен проблем,как е редно да се постъпи и поправим ли е дефектът?![]()
![]()
ПС. Колеги,1 4ас след като пуснах темата,телефонът вече свети само бял екран,изважда тазноцветни ленти и се изключва. Ако някой има идея да помогне как поне мога да си върна парите......