-
Re:LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от kitana
ОК мерси за разяснението. а резолюцията и с нея ли е така? имам предвид ако пише, че е 576i пак ли с толкова е картината или това е само входящия сигнал, ТВ-то променя ли я?
И сам може да си отговориш на този въпрос :) Каква ти е резлюцията на телевизора? (1920x1080 - предположение). Картината на целия екран ли е? (Да - отново предпложение). Значи 576 линии стават 1080. Извода ще го оставя на теб :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от portokala123
И сам може да си отговориш на този въпрос :) Каква ти е резлюцията на телевизора? (1920x1080 - предположение). Картината на целия екран ли е? (Да - отново предпложение). Значи 576 линии стават 1080. Извода ще го оставя на теб :)
с тоя ник наистина ли можеш да допуснеш, че съм момче, не мога да си представя момче да си избере за ник "китана".
както и да е, надявам се да съм те разбрала правилно и да съм си направила правилните изводи. мерси.
-
42LH4000
Има ли начин да се пресканират цифровите програми и добавят новооткритите, без да се изгубят настройките/местата на запаметените до момента. Според книжката на автоматичен режим всичко ще се загуби, а за ръчен не знам настройките.
Доставчикът е blizoo - София и ме интересуват HD програмите. На 170000 QAM256 ми излизат 3 от предното сканиране, а къде са останалите?
-
Пробвай на 786 000 ,794 000, 298 000 ще ти излезат още програми .
-
На 298000 QAM256 излязоха още 3, на останалите "Няма сигнал".
10х
blizoo - cabletel/estnet/evrotur
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ppbgbg
blizoo - cabletel/estnet/evrotur
И аз съм извървял този трънлив път.
На 786 и 794 пробвай с модулация QAM64
-
"Няма сигнал", опитах и с останалите стойности на QAM
kS/s е на 6875
Цялото упражнение е заради това
Цитат:
Днес плащайки таксата към blizoo/cabletel София ми предложиха прИмоция валидна от днес. 130 цифрови+3 HD = 25 лв/мес за първите 6 месеца от 18 месечен договор. Не стана ясно кои HD са включени, какви ще са таксите/програмите след 6-я месец, нито служителите нито сайтът им са в час. Тъй като старият договор изтече отдавна и съм "свободен абонат" с такса 30 лв. вече без свободни HD програми се навих. Дано е за добро :)
Не успяха да разпечатат договор от системата и за да не ме изпуснат попълниха на ръка готова бланка, в която никъде не пише за промяна на таксите или програмите след 6-я месец.
Между другото някакви девойки обикалят апартаментите по списък, но от всички "изгодни" предложения не знам защо това го пропускат.
но щеше да е добре, ако имаше начин да се пресканира и добавят програми автоматично. С куция Deltaline става без проблем...
-
Тези честоти 786,794 ги дадоха от близуу след няколко разговора по телефона с голяма неухота, пак са "точни" както винаги , сигурно са за мрежата на Евроком ,скапаняци.
За тунерите си прав и при Тошиба и други марки с автоматично всичко се трие и на ново .
-
Цитат:
42LH4000
Има ли начин да се пресканират цифровите програми и добавят новооткритите, без да се изгубят настройките/местата на запаметените до момента. Според книжката на автоматичен режим всичко ще се загуби, а за ръчен не знам настройките.
Доставчикът е blizoo - София и ме интересуват HD програмите. На 170000 QAM256 ми излизат 3 от предното сканиране, а къде са останалите?
Накрая на този пост има редактор на канали
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg365851
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Въпрос към hristoslav2:
а имали работещ редактор на канали за модели 2010г? Tlledit v4.02 не работи. Файла, който направя с него от 96 DTV канала, TV разпознава само 25. Аз имам LG32LD450.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Shipcov_BG
Въпрос към hristoslav2:
а имали работещ редактор на канали за модели 2010г? Tlledit v4.02 не работи. Файла, който направя с него от 96 DTV канала, TV разпознава само 25. Аз имам LG32LD450.
потърси тук
https://www.dropbox.com/s/od0tcpkyf4le1rt
ftp://LG:LG@drew99.selfip.com:9292/
http://www.mediafire.com/?sharekey=3...f0d6082f1c2cd0
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
10x но тези програми съм ги пробвал, но не работят читаво :081: Май трябва да се чака за нова версия :)
-
Ще чакаме.Така е ,когато в България няма ентусиасти а всички чакат на готово....
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440
LG пуснаха нова Led серия 4500
32LE4500 Edge LED 1920x1080 2.4 ms 3000000:1 50Hz Ethernet USB-MP3/JPEG/MKV, DiVX HD
37LE4500 Edge LED 1920x1080 2.4 ms 3000000:1 50Hz Ethernet USB-MP3/JPEG/MKV, DiVX HD
42LE4500 Edge LED 1920x1080 2.4 ms 3000000:1 50Hz Ethernet USB-MP3/JPEG/MKV, DiVX HD
-
Здравейте,
телевизора не проиграва филми 1080p от USB устройство,
виждам файла но иконата е с хиксче като счупен файл.
Пробвах с няколко филма ефекта е същият. 720p тръгва без проблеми.
Модела е LG 37LD420. Ако някой има идея ще съм благодарен да помогне.