Нито един файл не се сваля от адреса който си дал !Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
Преглед за печат
Нито един файл не се сваля от адреса който си дал !Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
Линковете от стр.25 са оправени user name: LG pass: LGЦитат:
Първоначално публикувано от getzov
32 инча. Мерси за разяснението.Цитат:
Първоначално публикувано от werti
А мнения относно предимствата на по-скъпите 5000 и 7000 пред 3000 и 4000?
Благодаря предварително.
Сложих си днес на фла6ка 3.15 и ре6их да пробвам да го сложа по описания метод ама....не!Как ли не я форматирах как ли не го разархивирах този фаил 100 пати пробвах и все не става.Ако някои има мнение нека сподели 32lh5000
И защо ще влизаш в серв. меню,аз го имам същия активирах това онова без промяна на картината.Флашка форматирана FAT32,натискаш меню, маркираш на опция и натискаш 7 пъти бутон номер 7 от дистанц.упр. успехЦитат:
Първоначално публикувано от barnett
ами навсякаде тук пи6е 4е разархивирам фаила слагам го на форматирана фла6ка ,гася от ДУ пускам и тои сам 6те се зареди ама не става.Освен това пробвах и по на4ина с 7 натискания на 7 ама ми каза 4е е невалидно и спря.
Незнам ве4е какво да пробвам????
А в папка LG_DTV разархивира ли го?Цитат:
Цитат:
DOWNGRADE на софтуера на LG LH2000,3000,4000 серията от 3.24 на 3.15:
1.Сваляте си това: http://4storing.com/8ehjz9/3baed4f22...2da11f84f.html
2.Записвате на USB Flash drive папката LG_DTV
3.Включвате флашката в USB входа на телевизора и натискате MENU от дистанционното след това поставяте курсора на иконата OPTIONS -БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В ПОДМЕНЮТО и натискате СЕДЕМ пъти бутона FAV(най-долния десен).
4.Ще ви излезе меню с версията на софтуера за флашване (в случая 3.15.00).
5.Натискате бутона ОК - телевизора започва инсталация и като достигне 100% се саморестартира и готово. Вече имате достъп до сервизното меню.
6.След вход в сервизното меню (с натискането на бутоните ОК на ДУ и ТВ заедно) отивате САМО на Tool Option 3
и задавате на JPEG/MP3 стойност 1 а на DIVX стойност HD.
Чети внимателно първа страница там всичко пише.
Благодарение на Hristoslav !
Drinks
Здравеите,някои имали идея как се управлява силата на звука на 32 лх 7000 при включени говорители тип5.1 лоджитех чре3з кабел скарт,значи като се вкючи звука стои на едно ниво и мога да го управлявам от системата, а там е с отделни потенциометри за различните колони,при телевизора каквото и да правя няма промяна в звука,а като пусна от тел. филм от усб и се чува звука само на телевизора някакви идеи?
моя е с 3.55,а модела е LG32LH5000,може затова да не става и да се прави по друг на4ин незнам.Опитах и това последното,дава гре6ен софтуер и прекратява операцията.Изоб6то не приема 3.15.
Трябав друг на4ин някакав маи.
Сигурен ли си че от този линк си свалил: http://4storing.com/8ehjz9/3baed4f22...2da11f84f.htmlЦитат:
с този линк много ми помогна,явно жси4ки други версии не са били за моя ТВ този стана отведнаж.Само дето се инсталира не автомати4но а с 7-те натискания на FAV
благодаря
И този Усилвател ина4е няма вклу4ване.По слабите цифрови канали само на квадрат4ета излизат и няма гледане.Уж за цифровите трябва да се пуска ама на...неактивен е и това си е. :2guns: :2guns: :2guns: :2guns:
Здравейте!Имам LG sl8500.През USB-то ми тръгват филмите,но не мога да оправя субтитрите.Излизат маймунки.Какво да правя?
Когато пуснеш филм натисни червения бутон (в долната лява част на дистанционното) после избираш Език на субтитрите : Български и си готов....Цитат:
Първоначално публикувано от snak