-
Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения
Не се карайте. Простата истина е, че ако разчитате САМО на "консултацията" на консултант продавачите, много е голяма вероятността да останете разочаровани от покупката си. Това важи не само за Техно - веригите, но и за "реномираните" GSM магазини на Germanos, Globul и Mtel. Имат си таргет групи и си ги гонят. Парата, преди всичко, разбира се. :jamaika
-
nkd
проблема е много сериозен направо се плашех
докато при новите напредъка е огромен правих си експерименти :)
Momchil
така е :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
whitewizard , за цветовете си прав много са реални , но моделите от миналата година имаха проблем с "прогарянето" ,не че при Панасоник пробема е решен напълно ,но е сведен до минимум.
Всички плазмени матрици имат проблем с прогарянето. Срещу принципа на действие не можеш да се бориш. Това, че се вижда по-слабо... не означава че го няма. От друга страна не знаеш какво покритие (слой) има при Панасоник именно за да не се вижда прогарянето. Оптическата измама (илюзия) не означава липса на прогар :)
От друга страна аз нямам намерение да ставам роб на един телевизор. Аз го взимам за наслада... а не да ставам следовател и да заспивам с мисълта - прогоряла ли е матрицата или не е прогоряла. След 3-4-5 години ще си купя нов. Носете си новите дрехи защото живота е кратък.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от qbadabaduuu
проблема е много сериозен направо се плашех
докато при новите напредъка е огромен правих си експерименти :)
Това е добра новина , но ми направи впечетление ,че продължава да има твърде много блик(отражения) ,докато при 42G20E и по това са поработили сериозно.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Това е добра новина , но ми направи впечетление ,че продължава да има твърде много блик(отражения) ,докато при 42G20E и по това са поработили сериозно.
нека изчакаме останалите модели може при тях да не е така :)
-
-
Нов редактор от JLevi за *.Tll файлове версията е 3.2 добавена възможност за изтриване на цифрови канали.
(не забравяйте да поставите опцията в телвизора Channel Auto Update - на OFF)
link: http://ftp://drew99.selfip.com:9292/LG/JLevi/
username: LG
pass: LG
-
Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!!
:yahoo:
За всички модели на LH7000 ли е ?
Някакви отзиви за подобрение в работата ?
:Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от toddy
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!!
:yahoo:
За всички модели на LH7000 ли е ?
Някакви отзиви за подобрение в работата ?
:Drinks:
За всички инчове 32;37;42;47 и т.н
Чети тук: http://www.avguide.bg/forum/index.php?topic=27.45
-
За да разбереш колко са "подготвеми" продавачите... попитай ги какво са завършили, какво са работили и защо са станали продавачи а не техници... след като са толкова умни и компетентни. Ще се учудиш, че едва ли повече от 5% са завършили училище с електро образование и никога не са го упражнявали.
На въпроса: Аз си взех плазма LG защото картината е перфектна (за моя вкус и разбиране). Имах LCD (Самсунг), но никога вече LCD ако ще и 1000 гигахерцово да е. Колкото до Панасоник... предават по-зле (като реални цветове, има трептене на картината, звука е по-зле като бленда). Да си ги хвалят колкото искат. По маркетите се хвали това, от което имат най-голяма печалба.
whitewizard , Имаш ли идея колко от продавач - консултантите, които продават обувки са завършили кожаро - обувен техникум.И виждал ли си някой на пазара да хвали доматите на съседната сергия.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от qbadabaduuu
ти ме разби :D
Как да консултираш някой който незнае какво иска :) как да консултираш човек за който BEKO и Philips девета серия дават еднакво и ти казват че нищо не разбираш :)
Да не коментираме повече тук че модераторите са много лоши :)
july70
сериозно ли :)) то и клиенти с IQ по малко от 150 няма :god Ти за тази заплата и тези условия какво очакваш :Drinks:
qbadabaduuu Не си прав те знаят какво искат: НАЙЙЙЙ - ЕВТИНИЯ и НАЙЙЙЙЙ - ХУБАВИЯ. :051: :051: :051:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от whitewizard
Всички плазмени матрици имат проблем с прогарянето. Срещу принципа на действие не можеш да се бориш. Това, че се вижда по-слабо... не означава че го няма.
Не че се вижда трудно - НЕ се вижда изобщо.
Отделно трябва да правиш разлика между прогаряне и отпечатване. Аз прогорена плазма съм виждал само в заведението на един приятел, при който е работила 1-2 години 24 часа на ден само на един канал. Отпечатването /временно/ на статични образи при Панасоник не се вижда в нормални условия. За да ползваш плазма не ти трябват никакви специални действия. Познавам хора с плазми, които даже не знаят, че има плазма и мислят, че е LCD. Ползвали са я над година преди да им обясня разликата.
-
и все пак, кой е 32'' LG, който си заслужава парите?
Или може би друга марка?
-
32lf2510-799лв.-технополис!!!!
-
Днес на един познат ходих да му правя Lh3000 да чете от усб-то, сложих старата версия на софтуера и всички цветове се разместиха. Черното стана лилаво, зеленото някакъв друг цвят и тн. Върнах стария софтуер и всичко се оправи. Та въпроса ми е могат ли да се флашват вече "lh" серията?? Само не пробвах със старата версия на софтуера да активирам усб-то и да ресетна цветовете, дали щеше да се оправи?