Тава е стар трик от времето на сателитните приемници. Малко моднад софтуер и отваряш кодираните пакети и след това марката и модела приемник стават бестселър до следващата иновация.Важно е бизнеса да върви.Цитат:
Първоначално публикувано от vnh
Преглед за печат
Тава е стар трик от времето на сателитните приемници. Малко моднад софтуер и отваряш кодираните пакети и след това марката и модела приемник стават бестселър до следващата иновация.Важно е бизнеса да върви.Цитат:
НЕЗНАМ ДАЛИ ЛГ УМИШЛЕНО СА ГО НАПРАВИЛИ, НО СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА ЗАГУБИЛИ, LH СЕРИЯТА ИМ Е ДОСТА УСПЕШНА, ГОВОРЯ ОТ ЛИЧНО НАБЛЮДЕНИЕ.Цитат:
А дали все пак,отключването на usb-video player ще е възможно за новите модели ,защото съм си харесал един 42LD550.Знам,че го има ве4е в София.Но аз съм от провинцията/Ямбол/ и неми се бие път да видя да ли му е заключен.Защото според полския сайт на lg дават,че чете само mp3 и снимки.
Според британския и холанския сайт на LG USB на 42LD550 чете и DivX. Все пак проверката на място си е най-сигурна.Цитат:
Първоначално публикувано от schumisv
Aбсолютно си прав,дано скоро ги доставят и в нашите ТП,ТМ за да го изпробвам на живо,макар и да съм си го поръчал вече/но нямат го в нали4ност/.Бях пред дилемата преди месец да си взема LH4000,но ме осводомиха от ТП,че през април ще внасят новите модели и затова се отказах.А и ценaтa на 42" LD550 e много добра за модел 2010. :Drinks:
42LD550 USB 2.0 (DivX HD, MP3, Jpeg play)
http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/...tv-42LD550.jsp
32LD450 USB 2.0 1 (JPEG/MP3)
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...or-32LD450.jsp
http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/...ions/index.jsp
Има ли някакъв начин да разбера в магазина телевизора, който ми предлагат бил ли е мостра или не? Има ли нещо като лайф тайм както при телефоните?
Мерси предварително за информацията.
Благодаря за инфото hristoslav,но и аз съм ги прегледал вси4ки чужди сайтове,но както знаеш едни са спецификациите за us,uk а когато пристигнат в Европа стават от 150 000 за US и 70 000 контраст за UK и т.н.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Може да се провери наработката UTT "количество заработени часове "но само в сервизното меню, което по принцип не е достъпно за потребителя. Може ако разполагаш със сервизно ДУ или такова за което съм писал по назад във форума.Цитат:
Първоначално публикувано от keleshko
Значи няма как да разбера на място...а на късмет:( Спрял съм се на LG 42LF2510 на цена 1150 лв. Дайте някакви мнения за него. Взимам защото е fullHD може да му се отключи и ползва УСБ-то, а не мога да отделя повече от 1200 лв.Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
Съобщението е от и-мейла ми/пратено от сетком/
[quote ]лично съобщение от Vesko Pesko
Извинявай ,може ли малък въпрос? Четох някъде твой пост относно LG LH3000/4000 и че само 4000 четял div X...Вярно ли е ? Може би аз не съм разбрал нещо...искам да купувам 3000 ,че на много хубава цена :yikes но искам да бодвам флашката! Благодаря предварително!
[/quote]
И двата модела LH3000 и LH 4000 четат DVix
Пак се обръщам към всички- Не ми пишете на лични - не мога да видя какво сте ми написали и съответно да ви отговоря!!
Всички нови модели могат да се активират USB да чете DivX но само с сервизно дистанционно което е описано в предишни страници а доколкото за часовете само на модлите 32LE5500 могат да се видят в menu и зеления бутон
т.е до LD 550 от новите няма как да се отключи usb без серв.ду...лошо.Явно авантата свърши. :taz
.....А дали няма да се появи по-нататък firmware с който да може да се откл. серв менюто евентуално.
не до LD 550 a на всички нови модели с изклучение на ld320 които е със стария процесор a за часовете също и ld 650 ld750 се проверяват през menu но със червения бутон и в инфо за продукта
ще те помоля да бъдеш по-подробен.Цитат:
Първоначално публикувано от IDinov
В кои модели може да влезеш в сервизното по стандартният начин и в кои -не.
Добре ще е да дадеш снимки за заработените часове в менюто.