да може със същия firmware с който и LH2000-то, стана даже и филм гледах и цифровата върви :) Благодаря за отговорите :P
Преглед за печат
да може със същия firmware с който и LH2000-то, стана даже и филм гледах и цифровата върви :) Благодаря за отговорите :P
Здравейте.
Интересува ме дали някой разполага с повече информация за новите модели плазми на LG, по конкретно 50-инчовите модели. Не знам дали има смисъл да е FullHD, защото ще се гледа основно SD телевизия (Bulsat), но пък разликата в цената на PJ550 и PK250 не е толкова голяма. Единствено ме притеснява малкия брой HDMI входове (на практика само един е на задния панел). Характеристиките в сайтовете на техномаркет и технополис са яко объркани, поне що се отнася до броя на HDMI входове и това дали поддържат видео през USB входа. Тия дни смятам да наобиколя магазините и да тествам със флашка, но не знам дали така мога да тествам за качеството на SD сигнала по този начин.
Новите плазни не плейват видео през USB.
Здравейте :Drinks: От скоро чета вашия прекрасен форум и вярвам , че има много компетентни хора които биха отговорили на въпростите ми :ole А те са следните :
Вчера си закупих LG37LH3000 от Техномаркет , но и збщо не се усетих в магазина да проверя как е менюто и когато се прибрах се оказа че има липси точно в "Setup" Няма ги 2-те полета " Диагностика" и "CI информация" Не зная със коя версия фирмуер и софтуер е телевизора :081: Интересува ме , тъй като е произведен Март 2010 година (така пише отзад) дали ще стане ако кача V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk за да отключа USB входа или ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка какво да го правя за да не го разваля на 2-рия ден :(
Благодаря предварително :Drinks:
Едит : Отзад пише LH3000-ZA BEULJP
Точно това е проблема - на сайта на Техномаркет дават за 50PK250 че плейва:Цитат:
Първоначално публикувано от schumisv
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072745 - ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА DIVX HD, JPEG, MP3
А примерно за 50PK550 дават само JPEG и MP3:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09076564
което си е доста абсурдно - по-евтиния модел плейва, а по-скъпия - не.
Иначе на сайта на LG за България го има само PK250 и за него пак пише че плейва:
http://lg.com/bg/televizor-audio-vid...or-50PK250.jsp
и за да е по-весело пише че и PJ550 също плейва:
http://lg.com/bg/televizor-audio-vid...or-50PJ550.jsp
Въобще - голема мистерия.
50PJ550 плейва DivX включително MKV-та 1080p
50PK250 има USB порт който е сервизен.
PJ550 - плейва видео, дори мкв.има превъзходни субтитри,подредени и плътни,които могат да се увеличават.Цитат:
Първоначално публикувано от XpacTa
[quote=LSGI ]
Здравейте :Drinks: От скоро чета вашия прекрасен форум и вярвам , че има много компетентни хора които биха отговорили на въпростите ми :ole А те са следните :
Вчера си закупих LG37LH3000 от Техномаркет , но и збщо не се усетих в магазина да проверя как е менюто и когато се прибрах се оказа че има липси точно в "Setup" Няма ги 2-те полета " Диагностика" и "CI информация" Не зная със коя версия фирмуер и софтуер е телевизора :081: Интересува ме , тъй като е произведен Март 2010 година (така пише отзад) дали ще стане ако кача V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk за да отключа USB входа или ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка какво да го правя за да не го разваля на 2-рия ден :(
Благодаря предварително :Drinks:
Едит : Отзад пише LH3000-ZA BEULJP
Дай държава Финландия(опции - избор страна),относно усб - то има няколко начина описани в форума. Този с 3.15 е само единия от тях(най мързеливия, но и най - рискования).И много ги жалите колегите от ТМ , там трябваше да ти ги обяснят тези неща без усб - то, де. :-memnon
Пробва ли, или налучкваш.Цитат:
Първоначално публикувано от schumisv
Поясни подробно,ще е полезно,разбрах ли правилно на LG 22LD320 си сложил софт. за 32лх2000 (3.15) , и всичко е окей.Така ли е.Цитат:
Първоначално публикувано от s_kolew
Защото ако е вярно тогава излиза,че новата LD серия ще може да се отключва по стария начин.
Не мога да разбера PJ550 Фул ХД ли е или ХД Рейди? На сайта на Техномаркет пише първото, а на ЛГ България второто???Цитат:
Първоначално публикувано от simeonbf
Проблем с LG6100 /Скарлет/-Проблема е следният:
1.Дистанционното спря да работи-смених батериите 2 пъти с чисто нови,пак не работи.Не е от батериите.
2.Пробвах с бутоните от телевизора-работят само бутоните за звука /+ и -/, както и бутона "Меню".Като влезеш в менюто и отидеш на подменюто за различните входове,работят само входовете за HDMI 1 и AV3.Не мога да отида до другите входове по никакъв начин.Бутоните за промяна на каналите не работят.Изключих телевизора от мрежата за 2-3 часа,като се надявах след рестарта да тръгне, но нищо не става.Ако някой знае как да го оправя,моля да ми помогне.
за дистанционото: опитай да го насочиш от близко към камерата на някъкъв телефон и натискай бутоните -вижда се примигване на дсплея на телефона, провери един по един всички бутони.Цитат:
Първоначално публикувано от georgiii555
а за TV възможно ли е да си му дал CHILD LOOCK?
ако е така оптай да му вкараш код от сервизната книжка
Пробвах както ми каза пред камерата на телефона,всички бутони светват.А другата функция даже не съм знаел, че съществува.Просто спря отведнъж.Цитат:
Първоначално публикувано от loshdancho
Благодаря за бързия отзив.Намерих проблема.Активиран е бил бутона "STB, а не "TV" на дистанционното.Цитат:
Първоначално публикувано от loshdancho