Ще направя .Първоначално публикувано от pilot
Ще направя .Първоначално публикувано от pilot
Купих USB клавиатура на A4Tech, но дори не разпознава, че има включено устройство. Ще я върна утре и ще пробвам с друга марка.
Здравейте колеги не съм много в час с телевизорите и бих желал за малко помощ и информация.Предстой ми закупуването на телевизор който да е 3д и смарт естествено.В момента техномаркет имат промоция за едно lg 42lw5590 знам че моделчето не е ново но за цена от 1200 лева мисля че си заслужава а и дават 7 броя 3д очила.Инетересува ме как е 3д-то има ли разлика като сложиш очилата (тъй като ми казаха че са пасивни мисля ако не се лъжа без батерий) или е се тая дали си с тях или без тях.И всичко останало от към интернет и картина.И накрая заслужава ли си или може да се намери нещо по добро за тези пари????Благодаря предварително. :rolleyes:
LG 47LM615S Не знам дали се подведох от коментар във форума,но май прочетох че може да чете DTS аудио от USB-то ? А при мен това не се случи ?
Отново съм се подвел...карай телевизора си е супер Ама знаех че тези 2012 вече нямат проблем с DTS
Пробвай с други два филма и пак пиши. По инфо от техник, е на същото шаси като по-горните...Дали пък заводски не са го изключили от сервизното меню?Първоначално публикувано от evgenito
Колеги наистина не подържа DTS аз съм с LG 42LM615S свалих доста филми и не тръгва и това е,иначе в повечето тракери с 3д филми има доста с АС3.А някой да знае кода за сервизното меню
Благодаря..ще поправя инфото на първа страница..Първоначално публикувано от MXM
Извинявам се на всички, които съм подвел с информацията във FAQ
Моят тв е същият, и аз имах подобен проблем. Реши се по най-глупавият възможен начин. При мен проблема беше с мултимедийният плеар. Вървеше си нормално, но го преместихме временно на другото тв за един филм (другото е 50 инчово, за сметка на 42 инчовия LG). Но, когато го върнах обратно на LG заедно с харда ми изписа, че няма сигнал и се почна изключвай, мести на друго USB, проверка на кабели, връзки, рестартиране и т.н. - навсякъде "Няма сигнал" и изобщо не намира устройството. Реших, че са ни изгорели входовете... В крайна сметка, последният опит, в който няма никаква логика, се получи - не само ги изключих от дистанционните, но и от захранването (дръпнах щепсела) и като включих всичко си тръгна.Първоначално публикувано от darkshadowzz
Колеги да се похваля, смених клавиатурата за една Delux DL-KI500 и приятна изненада - тръгна, сега пиша от нея Не е като на компютър бързо и адекватно, но като за телевизор мисля че е повече от добре.
Забелязвам, че докато курсора на мишката се вижда клавиатурата не е активна. Натиска се произволен клавиш, мишката изчезва и вече може да се набира.
@hristoslav2
Еми малко се подведох и не допроверих, но имайки предвид че LM620S е с 250лв. по-скъп, едва ли щях да ги дам само заради DTS-a....Просто ме е яд на тея глупаци
някой ще бъде ли така добър да ми даде малко информация за тележизор lg lw5590 става въпрос за интернета може ли да се влиза навсякъде скайп има ли вариант да се инсталира,има ли лайфи и как е самото 3д
И при мене се оказа, че проблема е от приемника. Не знам как но съм променил настройката на картината на аналогова и не минаваше картина през HDMI кабела. Трябваше да слагам преходника за scart кабела и да пусна през scart приемника. От там оправих настройката и всичко е точно вече. И аз доста се притесних от началото, че не излизаше картина през нито 1 от HDMI входовете.Първоначално публикувано от didkapan
Взех си 47" същия модел преди месец. Доста съм доволен. Естествено трябва да се ползват 3D очилата, технологията на LG е същата която се използва в кината. Въпреки че по очилата няма електроника в стъклата са вградени филтри, които са различни за 2те очи и чрез тях се получава 3D ефекта. Без очилата картината е размазана (така трябва да е). Искай да ти направят демонстрация в магазина, може да си носиш на флашка някое 3D клипче или да искаш да ти пуснат нещо от youtube. Като търсиш SBS в youtube излизат доста 3D клипове. 3D ефекта е доста добър, като плюс на технологията на LG може да се каже че не натоварва толкова очите колкото, тази с активните очила на другите производители.Първоначално публикувано от Th3_Storm
LG-тата не поддържат DTS звук, а повечето blu-ray филми в момента са с такъв звук (многоканален ако не се лъжа) и трябва филмите да се конвертират с една програма към друг формат, но това става за 30-40 минути.
Да те поправя само LG-тата подържат DTS само някой от таз годишните модели