Страница 94 от 96 ПърваПърва ... 44849293949596 ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    Ако това 42LW659S ти е телевизора има си сателитен тунер даже е и S2

Ако ще ползваш сателитен сигнал препоръчвам ти отделен приемник ако ползваш вградения ще ти е малко неудобно едно дистанционно но само това мое мнение де....
    Колега благодаря!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339100994[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от stalikkk
    Здравейте,
    купих си 42LM660S преди 3 дни и тази вечер забелязах ,че в горния и долния десен ъгъл подсветката е неравномерна.За такова нещо важи ли гаранцията и ако не какво мога да направя по вапроса.

http://store.picbg.net/pubpic/CF/9B/...cd4194cf9b.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/AE/B5/...4e3271aeb5.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/3D/EA/...fb7a093dea.jpg
    Колега подсветката ти е наред и няма от какво да се притесняваш. Така сме всички е Edge LED-a, ако си намалиш задното осветление нещата заспиват.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте,
    купих си 42LM660S преди 3 дни и тази вечер забелязах ,че в горния и долния десен ъгъл подсветката е неравномерна.За такова нещо важи ли гаранцията и ако не какво мога да направя по вапроса.
    Натисни леко екрана на тези места.

4. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от idemon
    Брей, впечатлен съм. 47LM660S разпозна безжична мишка на HP заедно с клавиатура Saitek Cyborg на двете USB-та едновременно :rolleyes:
    А когато тръгваш да пишеш нещо с клавиатурата излиза ли ти и екранната?
    Пробвах с един стар комплект безжични мишка и клавиатура на Trust, устройството го разпозна, но не работят по не знам каква причина. Сега си мисля да купя някоя по нова жична USB клавиатура да пробвам, логично би било да тръгне щом и при теб е станало.

5. Тук е от
    Oct 2004

Да, кликваш адреса на страницата с мишката и ти излиза голямата клавиатура на браузъра, но си набираш адреса с нормалната клавиатура. Абе не е доработено, но е по-добре от нищо. Отделен е въпроса наистина дали става за пълноценно сърфиране, защото някои сайтове може да не ги показва.

6. Тук е от
    Oct 2007

С мишка и клавиатура става почти нормално браузването. Да не говорим и че с мишката може да се ползват и всички останали смарт функции на телевизора. Редактирането на сателитните канали примерно става много по-удобно отколкото с дистанционното.

А да те питам при теб виждат ли се много фини хоризонтални линии по целия екран? Предполагам, че е нормално. Взех си нов HDMI кабел 1.4 версия, но явно не е от това.
    И друго нещо забелязах. Понеже ползвам през повечето време тв-то като PC монитор забелязах, че при другите режими на картина (освен "Игра") мишката респондва по-бавно. А в режим "Игра" се движи както трябва и се чудя защо става така.
    Открих също, че тв-то работи и с дистанционното на старото ми LG LCD, не че има някаква особена полза от това

7. Тук е от
    Jun 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Здравейте, харесал съм си едно LCD и един LED телевизор искам да попитам дали си заслужава, защото хал хабер си нямам от такива телевизори http://www.technomarket.bg/products/...ips-32pfl3017h и http://www.technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450 това са телевизорите. И ако не става какви са им кусурите ?
    Мерси предварително!
    Искам да попитам като си избирам LCD,LED или Плазмени телевизори какво трябва да гледам ?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте,

http://store.picbg.net/pubpic/CF/9B/...cd4194cf9b.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/AE/B5/...4e3271aeb5.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/3D/EA/...fb7a093dea.jpg
    Не се покрива от гаранцията.
    Намали яркоста и контраста. По този начин, тези светли петна ще станат по-слабо видими и няма да те дразнят.

Цитат Първоначално публикувано от idemon
    Брей, впечатлен съм. 47LM660S разпозна безжична мишка на HP заедно с клавиатура Saitek Cyborg на двете USB-та едновременно :rolleyes:
    Браво бе - открихте Америка Всички модели телевизори от високият и средният клас с интернет функции и Скайп, подържат връзка с мишка и клавиатура.

Цитат Първоначално публикувано от kaiso
    Здравейте, харесал съм си едно LCD и един LED телевизор искам да попитам дали си заслужава, защото хал хабер си нямам от такива телевизори http://www.technomarket.bg/products/...ips-32pfl3017h и http://www.technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450 това са телевизорите. И ако не става какви са им кусурите ?
    Мерси предварително!
    Искам да попитам като си избирам LCD,LED или Плазмени телевизори какво трябва да гледам ?
    Вторият - нищо че е миналогодишен модел все пак е 42 инча. Както е казал мечо Пух: Колкото повече, толкова повече.
    Освен това чете филми със субтитри през USB порта.

За останалото прочети първа страница в тази тема
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46866.0.html

както и началото на този пост
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456828

10. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Привет и от мен и Браво на всички които споделят своят опит и познания .От сумати време ме сърбят ръцете да пиша ,така че най нетърпеливо да питам Svetlio 1 дали има вече по-подробни впечатления от новото му LG.Освен по всички основни показатели като 3D,картина SD и HD,живо ме интересува как се представя при игрови конзоли тъй като имаше доста разочароващи показатели на input lag в някои ревюта.Мерси предварително !

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тая седмица бях доста зает и не можах да му обърна по-сериозно внимание - по 2-3 часа вечер с жената и няма как да го "разцъкам" по-сериозно .Основното
    - подсветката при нормални нива е почти перфектна , при максимални нива вече е забеежима в долния ляв и горен десен ъгъл ,но това са нива неподходящи за нормално гледане на тв
    - черното и особено "дълбочината" ме изненадаха много приятно -почти като на 40В750 - с уговорката ,че е "почти" /т.е. разликата не е фрапираща като при стария ми ЛГ/и има известна загуба на детайл в тъмни сцени - като го понастроя по-добре вече ще видя как е
    - контраста все пак си личи ,че е доста по-надолу от Самсунга ,но това не води до по-лоша картина /ако нямаш база за сравнение е идеален /
    - скалирането на СД каналите е много добро - бих го поставил на едно ниво със Самсунг-а и Тошиба-та ми - дори май и трябва да му дам леко предимство заради размера
    - не открих опция за авто настройка на формата - много тъпо - Самсунг-а си разпознава и помни коя е ХД и съм и задал "just scan" и коя е 4:3 и е на режим "увеличение"
    - липсва ми "супер жив" режима на Тошиба за 4:3 програми
    - подреждането на цифровите канали е сведено до "размяна" - сменяш номера на канала и другия ,който е бил с тоя номер отива на негово място - отново тъпо - всеки дървен сат. ресивър /дори и супер дървета като ZHD100/200/ има повече опции - не ги разбирам тия големи фирми /ЛГ ,Тошиба и т.н./ да си купят едно ресивърче и да видят как се прави /нещо не откривам и как се вади списъка с канали на USB памет/
    още не съм му пробвал сат. тунера /днес и това ще стане /и при връзка с конзола /ПС3 , XBOX360/ ,но както казах - нямам много свободно време в момента .

п.п. И един недостатък в иначе супер дизайна - страничните входове са прекалено близо до ръба и HDMI кабела /а всички HDMI входове са странични/ трябва да е силно огънат / и пак се вижда / - явно трябват кабели под ъгъл.

12. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Много ти благодаря за подробното ревю .С нетърпение чакам отзивите ти и за геймването защото това ми е основната задръжка за момента.Не че няма и други варианти но са по скъпи за 55 .Иначе предпочитам плазма но жената вече изпече една и не ми се рискува пак.Пък и май имаме също като вашият проблем с активното 3D.

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте, преди малко ми изникна проблем с телевизора (LW5590) - както си цъках менютата на сателитния тунер и изведнъж даде съобщение, че няма сигнал. Смених HDMI входа в който беше включен, рестартирах телевизора и приемника, но нищо. Показва че има включено към HDMI входа който ползвам, но като отида на него ми излиза съобщението, че няма сигнал... Проверих всички кабели са си по местата и не е от тях.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    - черното и особено "дълбочината" ме изненадаха много приятно -почти като на 40В750 - с уговорката ,че е "почти" /т.е. разликата не е фрапираща като при стария ми ЛГ/и има известна загуба на детайл в тъмни сцени - като го понастроя по-добре вече ще видя как е
    От страничен ъгъл има ли голяма промяна на тъмните цветове и черното?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това беше първото ,което гледах ,защото стария е ужас /направо свети бяло и е невъзможно да се гледа на приглушено осветление /, но тук явно има голям напредък ,защото е пренебрежимо малко - може би мааалко повече от PVA-то на Самсунг - тв се гледа идеално и при малко осветено помещение,както е при мен - две лунички/20w/ осветяващи стената зад него /домашен "амбилайт" /.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Това беше първото ,което гледах ,защото стария е ужас /направо свети бяло...
    Те новите модели лсд-та на Панасоник са така

..., но тук явно има голям напредък ,защото е пренебрежимо малко - може би мааалко повече от PVA-то на Самсунг - тв се гледа идеално и при малко осветено помещение,както е при мен - две лунички/20w/ осветяващи стената зад него /домашен "амбилайт" /.
    Ако имаш възможност, пусни малко снимки на черен екран, гледан фронтално и под ъгъл.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от darkshadowzz
    Здравейте, преди малко ми изникна проблем с телевизора (LW5590) - както си цъках менютата на сателитния тунер и изведнъж даде съобщение, че няма сигнал. Смених HDMI входа в който беше включен, рестартирах телевизора и приемника, но нищо. Показва че има включено към HDMI входа който ползвам, но като отида на него ми излиза съобщението, че няма сигнал... Проверих всички кабели са си по местата и не е от тях.
    Според мен проблема е в сателитният приемник - нещо си барнал в менюто.
    Пробвай да то свържеш към друг телевизор и пиши как е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе