Страница 93 от 96 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

днес ми отговориха от LG, на въпроса относно различията в техния сайт и това което е в търговските вериги за 42LM620S. Имам файл, който ми пратиха, като спецификация и опомплектовка на ТВто, но нещо форума не ми позволява да линквам от 4shared.com. вече си оправиха и булгарския саит на ЛГ - Няма Magic-а, но WiFi още е вграден, а в файла пише Ready. Но аз несъм ги питал за WiFi-то. Явно администрацията на сайта поправя това което съм им казал само.

ето какво видях на едха мостра в ТМ - LG 47LM620S-ZE.BEEWLJG

По информацията от 1 страница, това означава -Z - Europe, E - X, В - LG Electronics Rusia, EE- unknown, W - LG Display Co.Ltd. S-IPS /в модели 2010г/, L-led, JG - Полша

Единствено ме претиснява това с матрицата. Може ли хората, по-запознати да споделят различията от "W" и "Y". Предполагам че "Y" са по по-ново поколение матрици.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2012

@evgenito
    Аз бих избрал LW4500 педвид целите, за които го взимаш. Тези 200 лв. може да ги инвестираш в нещо друго. Щом го взимаш за Европейското по-добре с тях си плати абонамент за Vivacom или Blizoo, които ще излъчват европейското в HD (освен ако вече не си абонат на някоя от тях).

ПП: Първият ми пост

4. Тук е от
    Feb 2011

Да но реших да си прекарам Булсатком заради tv+ film+ на които и зимата дават най-различни спортни събития. Надявам се да дават Европейското на HD по някой от техните канали. Все пак съм поръчал LG 47LM615S намерих си добра отсъпка Благодаря за помоща.

5. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от evgenito
    Да но реших да си прекарам Булсатком заради tv+ film+ на които и зимата дават най-различни спортни събития. Надявам се да дават Европейското на HD по някой от техните канали. Все пак съм поръчал LG 47LM615S намерих си добра отсъпка Благодаря за помоща.
    Булсат няма да излъчват Европейското на HD.... от този месец има промяна в пакетите, за да гледаш film+ HD трябва да си на пакет ПРЕМИУM + 2лв за този канал.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от evgenito
    Направил си правилният избор LG 47LW4500-почти 100% е бил мостра. можеше да поглднеш и 55 инчовите модели - все пак е за заведение А световното ще го пускат в 3D по Sky Sport 3D и би било идеално за публиката в заведението/има го при М-сат/
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-55LW5500
    За сигнала, бих предпочел някой кабелен оператор вместо Булсатком. За кое заведение става въпрос ?
    Цитат Първоначално публикувано от sdhinkin
    днес ми отговориха от LG, на въпроса относно различията в техния сайт и това което е в търговските вериги за 42LM620S. Имам файл, който ми пратиха, като спецификация и опомплектовка на ТВто, но нещо форума не ми позволява да линквам от непозволен адрес!.com. вече си оправиха и булгарския саит на ЛГ - Няма Magic-а, но WiFi още е вграден, а в файла пише Ready. Но аз несъм ги питал за WiFi-то. Явно администрацията на сайта поправя това което съм им казал само.

ето какво видях на едха мостра в ТМ - LG 47LM620S-ZE.BEEWLJG

По информацията от 1 страница, това означава -Z - Europe, E - X, В - LG Electronics Rusia, EE- unknown, W - LG Display Co.Ltd. S-IPS /в модели 2010г/, L-led, JG - Полша

Единствено ме претиснява това с матрицата. Може ли хората, по-запознати да споделят различията от "W" и "Y". Предполагам че "Y" са по по-ново поколение матрици.
    Различията в "W" и "Y" - различни контролери и апертура на поставените матрици -според това в каква серия са поставени.

Файла го прикачи към поста във форума. Ако е голям може да се наложи да го компресираш.
    предварителен преглед - допълнителни опции - прикачи

http://www.lg.com/ru/blog/ - обзор на LM960V от 30.05.2012

7. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колеги искам да Ви попитам каква е разликата между цифровите тунери DVB-S2 и DVB-S. Питам Ви защото Виваком предлагат CA-модул но трябва телевизорът да има DVB-S2 тунер, а моят има DVB-S.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

Нищо че е заведение бюджета не беше голям...за това поръчах 47-ца до колкото четох моделът е добър, 1000 лв отгоре за 55 нямаме за даване, но предпочитам да взема две 47-ци от колкото 55-ца, лично мое мнение. за телевизията какво да ви кажа, заведението е в морската градина окабеляването е забранено и нямам избор или Виваком или Булсатком. Спрях се на Булсат заради тв+ и филм+ не знам дали съм направил правилният избор, но вече е късно.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

ето файла от комуникацията ми с LG за LG42LM620S

P.S. Вече съм собственик на един такъв. Благодарение на този форум стигнах до този избор, времето ще покаже дали е бил правилния. За сега си пожелавам да сме живи и здрави, да го ползваме безаварийно.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

11. Тук е от
    Oct 2007

Реших да пробвам да сложа USB мишка на 42LM620S и взе че се разпозна и тръгна. Сега браузъра е къде къде по-удобен за ползване. Мишката е на A4tech X7 серия. Но сега ме гложди дали ще тръгне и USB клавиатура а нямам подръка такава да пробвам. Някой ако е пробвал да сподели, ще съм задължен!

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km
    Колеги искам да Ви попитам каква е разликата между цифровите тунери DVB-S2 и DVB-S. Питам Ви защото Виваком предлагат CA-модул но трябва телевизорът да има DVB-S2 тунер, а моят има DVB-S.
    Най-просто казано DVB-S=MPEG-2, DVB-S2=MPEG-4(HDTV).

13. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Е моят телевизор поддържа MPEG-4, да разбирам ли, че мога да използвам CA-модула на Виваком който изисква DVB-S2 тунер?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km
    Е моят телевизор поддържа MPEG-4, да разбирам ли, че мога да използвам CA-модула на Виваком който изисква DVB-S2 тунер?
    Доколкото видях, твоя телевизор е LW659S, който поддържа MPEG-4, но само DVB-T/C, докато сателитния ти тунер е DVB-S

http://www.lg.com/bg/televizor-audio...i-42LW659S.jsp

16. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте,
    купих си 42LM660S преди 3 дни и тази вечер забелязах ,че в горния и долния десен ъгъл подсветката е неравномерна.За такова нещо важи ли гаранцията и ако не какво мога да направя по вапроса.

http://store.picbg.net/pubpic/CF/9B/...cd4194cf9b.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/AE/B5/...4e3271aeb5.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/3D/EA/...fb7a093dea.jpg

17. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Доколкото видях, твоя телевизор е LW659S, който поддържа MPEG-4, но само DVB-T/C, докато сателитния ти тунер е DVB-S

http://www.lg.com/bg/televizor-audio...i-42LW659S.jsp
    Ако това 42LW659S ти е телевизора има си сателитен тунер даже е и S2

Ако ще ползваш сателитен сигнал препоръчвам ти отделен приемник ако ползваш вградения ще ти е малко неудобно едно дистанционно но само това мое мнение де....

18. Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от ozonbg
    Реших да пробвам да сложа USB мишка на 42LM620S и взе че се разпозна и тръгна. Сега браузъра е къде къде по-удобен за ползване. Мишката е на A4tech X7 серия. Но сега ме гложди дали ще тръгне и USB клавиатура а нямам подръка такава да пробвам. Някой ако е пробвал да сподели, ще съм задължен!
    Брей, впечатлен съм. 47LM660S разпозна безжична мишка на HP заедно с клавиатура Saitek Cyborg на двете USB-та едновременно :rolleyes:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 93 от 96 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе