Колега, изказваш се неподготвен... Първо разликата особено при LG Passive 3D от SBS, Top/Bottom и Full 3D почти не може да се забележе, да не кажа че няма разлика, заради спецификата на пасивната технология... Отделно 40GB филм няма, най-големия файл, като тук говоря само за филма е може би не повече от 25GB, като веднага ти казвам, че съм нямал проблем да подкарам такъв... На мен субтитри не ми трябват, така че и това отпада... Единствено за което си заслужава да се вземе мрежов плеър е заради ISO, но и това не кой знае каква екстра... Та като теглим чертата, излиза че вградения върши почти същата работа, като външния такъв... На другия телевизор, понеже не е Smart TV, домашното кино LG се води някакво "псевдо" смарт... LG HX806PE... та към него съм "ръгнал" един рутер и му мятам филми по DLNA и всичко е кристално чисто откъм качество...А за звука да не говорим, че ти трябва сносно оборудване от порядъка на 1000лв.+ за озвучаване...за да забележиш разлика между DTS Core и DTS MA...
P.S. писах коментара си без да прочета поста на @idemon, все едно съм му прочел мислите и аргументите!;-)