Не е това - при модели 2012 това лого си излиза при пускане на тв - какъв е смисъла да се маха ? Ако изобщо може , то ще е от сервизното , но ефекта би бил нулев - за същото време ще гледаш черен екран докато зареди софта .
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Не е това - при модели 2012 това лого си излиза при пускане на тв - какъв е смисъла да се маха ? Ако изобщо може , то ще е от сервизното , но ефекта би бил нулев - за същото време ще гледаш черен екран докато зареди софта .
Здравейте.
Ще купувам някой от следните модели:
LG 55LA660S,
LG 55LA691S,
LG 55LA740S.
Няма да имам възможност да ги сравнявам лично.
От сайта на LG, доколкото разбрах от сравнението 740S се води 200Hz, което ме съмнява, че оправдава разликата в цената.
Дизайна до колкото виждам от снимките е един и същи.
Ревюта все още не намирам никъде.
TV-то ще бъде свързан през ресийвър и ще се използва основно през PC.
Някой дали може да даде едно рамо?
Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от DanDan; 07-05-13 в 20:50.
Този пост е редактиран от лисо; 07-05-13 в 21:19.
Ами и аз така го разбирах но се доверявам на hristoslav2 #1512.Ако случайно си пропуснал това What is the Refresh Rate? хвърли му едно око .Аз се спрях на 7 серия дано да е 100Hz.
Ми ето целия текст:"За същото става въпрос. Последната една година и аз се бях заблудил от изписаните херци в сервизното ръководство на LCD панелите. Оказаха се поредният маркетингов трик.
8-ма и 9-та серия са с 200 херцови панели
7-ма серия е със 100 херцови панели
От 6-та серия/и надолу/ всички са с 50 херцови панели. Разликите в изписаните херци се дължат на броя интерполирани допълнителни кадри.
LG 47LM765S е 100 херцов (120Hz - за страните с 60 херцова мрежа)" Нека се изкажат специалисти те кое е вярно .Ако 6-та серия са 100Hz... още по добре ще си взема 6-та серия.:rolleyes:
"... още по добре ще си взема 6-та серия"
И аз се надявам на това
Прегледайте им менютата и по-точно това с опциите за TruMotion , за мен няма ли опция за регулиране на de-blur-а модела е с фалшиви 100хц - справка серия LM6 .
здравейте в неделя си купих lg32la620s всичко ОК но днес реших да регистрирам divx изтеглих фаила пуснах го на ТВ минават 14 сек клип после правя проверка да ли се регистрирал но ми показва че не регистриран!!!!!Също така си пускам филм от компа чрез samsungallshare но не тръгват субтитрите,а всичко е направено както трябва за да трябва.Някой ако знае как да ги наглася тези две проблемчета ще съм благодарен да споделената информация