За основна ми е Германия , а за премиум смарт-а си е на автоматично - т.е. България.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
За основна ми е Германия , а за премиум смарт-а си е на автоматично - т.е. България.
Оказва се , че последните партиди са само за Източна Европа (с розов етикет на гърба) и явно софтуерно е забранено , какво ги бърка не ми е ясно - предполагам в сервизното меню ще може да се "отключат" другите региони . Чехия е Полша има ли ? Сигурно и опцията hbbTV я няма - поне на старите партиди трябва да се избере Германия , Италия или Франция (май) , за да има .
Да има Чехия и Полша, но етикета не е розов (ходих да проверя) и опцията hbbTV не е налична. Как да го върна буквално в завода через промяна на фирмуера? Омаза се и преминаването между менюта и приложения. Остава на черен екран и ме кара понякога да си мисля, че е забил ама след малко хоп ето ти образ..... И още нещо : ужасно много сече. Не говоря за бързи кадри. Входа е през ресивера от мулти медия плеър, като днес дори се принудих да сложа старото 32LG32-3000 и там няма проблем със същия филм??? Какво става вече не знам. Всички настройки за картината съм пробвал-загубих един ден и нищо не постигнах....
Прави му ресет и го остави изключен за 10-20 мин. (като си разкачил всички кабели) . Плекс сървър да не би да имаш , че имаше вече човек с проблеми от него ?
Смених от сервизното мену Area от East EU на West EU и избрах Германия.
Нищо не се промени в youtube!
Но пък само половината TV канали хвана :D
Затова си го върнах на България.
- - - Обновено - - -
Избор на второ аудио става веднага след като се стартира плеъра.
- - - Обновено - - -
Наистина на сайта го има, но от менуто ми казва, че няма нов.
Каде мога да видя информация за подържаните формати субтитри за ЛГ ЛМ670с
Опитвам да пусна онлайн филм /през Гугъл/,но ми изписва ,,няма памет,,.Това нормална ,,екстра" ли е или е само при мен ? Има ли начин да се разреши проблема ?..За LM765.:rolleyes:
Успях да си направя сервизно дистанционно чрез кабели от слушалки, влязох в Сервизното меню, но за мое огромно съжаление в Tool Option 3 всичко е неактивно. А имах огромно желание да направя изхода на слушалките на линеен ...
Телевизорът е LM620S
тук има отговор на сходен с твоят въпрос
Вопросы компании LG Electronics / Хабрахабр
Имаш ли галваничен разделител ? Върна ли заводските настройки ? Миналата година познат имаше проблеми с по-стара серия и веднъж изключването за по-дълго време помогна , но след няколко месеца пак почна да се "шашка" и не стана с изкл. , та се наложи да ходи на "доктор":D - не знам колко е достоверно , но обяснението им беше , че от токови удари и "простотии" подавани от кабелните оператори се натрупват грешки и идва момент , в който трябва да посети сервиз за изчистването им (като при автомобилите) .
Странно наистина - освен тая вечер да го разкачиш и да го оставиш до сутринта ... ако не стане за съжаление ще трябва да го носиш на ремонт . Виж в сайта на ЛГ имаха телефон за поддръжка (0 700 1 5454 ) и мисля ходеха по-домовете за по-големи тв ( поне в София и някои по-големи градове).
Здрасти колега!! И аз ползвам "услугите" на Булсатком и си купих някаква китайска антена (стайна) и вече гледам 6 аналогови ефира и 2 цифрови.!!!!! Канал1 имат цифрово излъчване.Има и един тест канал с някакво съобщение свързано с разрешение за употреба на ефир...... и т.н. Аналоговите са: отново канал1(разликата в картината е огромна),бтв,нова,ббт,бнт-сат и тв7. Ослушвам се кога ще излъчват някакъв футболен мач, та да видя дали ще гледам комети вместо футболна топка .
- - - Обновено - - -
О.К., ще побвам, но не вярвам да даде резултат. Що се отнася до подръжката по домовете - дано не е на нивото на Воваком интернет, че там си е е...ло майката.
А някой ползва ли вече последния фирм от сайта 4.10.43 мисля че беше?