Освен да се отвори и да се извади тази твар не виждам др. начин. Вероятността да си тръгне сама не е голяма. Имай в на предвид, че това е някаква ларва на насекомо и в много скоро време ще какавидира, и в последствие ще се излюпи!
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Освен да се отвори и да се извади тази твар не виждам др. начин. Вероятността да си тръгне сама не е голяма. Имай в на предвид, че това е някаква ларва на насекомо и в много скоро време ще какавидира, и в последствие ще се излюпи!
Здравейте, от доста време чета форума, но от няколко дена съм регистриран.
Преди няколко дена се сдобих с LG 47lm765s, телевизора е перфектен за моите нужди, но преди малко се замислих, че никъде не съм срещал ръководство как да изключа flash/HDD от usb порта на TV-то. Трябва ли да следвам някаква техника на безопасност или след като съм преключил с прегледа на съдържанието мога просто да го извадя от порта. В менюто на телевизора никъде няма нищо от сорта на safelyremove и т.н.
Благодаря предварително.
Натискаш Q.Menu и най-накрая има опция за безопасно изкл. на ХДД/флаш памет.
п.п. Честито за ТВ !
Благодаря ви много за бързите отговори! Като изгледаме филма ще пробвам.
Тук може да прочетете интересни неща...
LG Smart TV
Здравейте,
Имам LG 47LM660S, който ме нервира с един много гаден бъг - като пусна филм през неговия плеър (от външен хард примерно) всеки път ми ресетва настройките на субтитрите - енкодинг, позиция, размер, цвят, а бе всичко... Някой има ли идея тоя бъг дали се оправя някак и как?! Много ме нервира...
Телевизорът го имам от сума време. Качвам му постоянно последните ъпдейти и не. В момента съм с последния - 4.10.23. От настройките съм му дал България, от 4-те опции за езиците всичко е на български, освен езика за менютата (оставил съм го английски). Пробвах с ресет на настройките до фабричните и бутане на всичките 4 езика на български и пак не ще! Интересното е, че го прави на всяко пускане. Т.е. ако в рамките на едно пускане на ТВ-то спра филма, върна се да гледам телевизия и после пак пусна кой да е филм, тогава няма проблеми - всичко е запомнил. Изгася ли го - край, всичко наново...
Писах и на LG. Ето какво ми отговориха:
"Dear MR Krastev,
Thank you for contacting LG customer service.
Unfortunately, we do not have any information whether this issue shall be resolved in the upcoming firmware. Please follow our web site for the forthcoming update and try to install it as soon it is released.
Sorry for the inconvenience an waiting.
Your sincerely,"
Засега е така. Доста глупаво са го направили. И не е бъг :rolleyes:
За цвета не си го помни ,но поне при мен винаги си тръгват на български . Ще взема и аз да им пратя едно със всички бъгове ,които съм открил - най-много ме дразнят ЕПГ-то ( изобщо избягвам да го ползвам ) и постоянната необходимост да се пишат паролите - и за профила и в YouTube приложението често "забравя" присъединения профил ... В него имам "абонамент" за канали , но не мога да ги сменям - само последните 100-на клипа от всички абонирани канали .
Може ли тези от вас, които казват, че нямат проблем и субтитрите им вървят на български всеки път, да кажете какви са ви настройктие на 4-те опции за езиците и държава в страницата за настройките на ТВ-то и съответно какви са ви настройките на субтитрите в страницата с опциите на плеъра?
Наскоро си купих LG 47LM640S но при мен държавите в SMART TV са само от региона около България и нямам достъп до някои приложения.Произведен е в Полша. Дали е възможно това да се промени и ако може как.За всяка държава отделна регистрация ли трябва, за да мога да свалям приложенията.От телевизора съм много доволен и като картина и от плеара.Единствено iso файлове не могат да вървят и не можа да изкара едни субт. в ass формат.Дистанционното Magic доста успешно може да се замени с безжична мишка.На сайта на LG пише,че ще се продава с подарък 3D камера подарък от 2 ноември.
Този пост е редактиран от deyan65; 02-11-12 в 00:42.