Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 31 от 108 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Освен да се отвори и да се извади тази твар не виждам др. начин. Вероятността да си тръгне сама не е голяма. Имай в на предвид, че това е някаква ларва на насекомо и в много скоро време ще какавидира, и в последствие ще се излюпи!

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Освен да се отвори и да се извади тази твар не виждам др. начин. Вероятността да си тръгне сама не е голяма. Имай в на предвид, че това е някаква ларва на насекомо и в много скоро време ще какавидира, и в последствие ще се излюпи!
    Е нема лошо и да се пръкне някоя пеперуда и тогава това 3D пасти да яде.Ще изпредваря всички технологии в телевизионната техника:D
    ilia1971 одобрява това.

4. Novice
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Здравейте, от доста време чета форума, но от няколко дена съм регистриран.
    Преди няколко дена се сдобих с LG 47lm765s, телевизора е перфектен за моите нужди, но преди малко се замислих, че никъде не съм срещал ръководство как да изключа flash/HDD от usb порта на TV-то. Трябва ли да следвам някаква техника на безопасност или след като съм преключил с прегледа на съдържанието мога просто да го извадя от порта. В менюто на телевизора никъде няма нищо от сорта на safelyremove и т.н.

Благодаря предварително.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Натискаш Q.Menu и най-накрая има опция за безопасно изкл. на ХДД/флаш памет.

п.п. Честито за ТВ !

6. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от Kaloian.D Виж публикацията
    Здравейте, от доста време чета форума, но от няколко дена съм регистриран.
    Преди няколко дена се сдобих с LG 47lm765s, телевизора е перфектен за моите нужди, но преди малко се замислих, че никъде не съм срещал ръководство как да изключа flash/HDD от usb порта на TV-то. Трябва ли да следвам някаква техника на безопасност или след като съм преключил с прегледа на съдържанието мога просто да го извадя от порта. В менюто на телевизора никъде няма нищо от сорта на safelyremove и т.н.

Благодаря предварително.
    в бързото меню на телевизора има опция за изключване на външно устройство,трябва да е най накрая в менюто

7. Novice
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Благодаря ви много за бързите отговори! Като изгледаме филма ще пробвам.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тук може да прочетете интересни неща...
    LG Smart TV

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Здравейте,

Имам LG 47LM660S, който ме нервира с един много гаден бъг - като пусна филм през неговия плеър (от външен хард примерно) всеки път ми ресетва настройките на субтитрите - енкодинг, позиция, размер, цвят, а бе всичко... Някой има ли идея тоя бъг дали се оправя някак и как?! Много ме нервира...

Телевизорът го имам от сума време. Качвам му постоянно последните ъпдейти и не. В момента съм с последния - 4.10.23. От настройките съм му дал България, от 4-те опции за езиците всичко е на български, освен езика за менютата (оставил съм го английски). Пробвах с ресет на настройките до фабричните и бутане на всичките 4 езика на български и пак не ще! Интересното е, че го прави на всяко пускане. Т.е. ако в рамките на едно пускане на ТВ-то спра филма, върна се да гледам телевизия и после пак пусна кой да е филм, тогава няма проблеми - всичко е запомнил. Изгася ли го - край, всичко наново...

Писах и на LG. Ето какво ми отговориха:
    "Dear MR Krastev,

Thank you for contacting LG customer service.

Unfortunately, we do not have any information whether this issue shall be resolved in the upcoming firmware. Please follow our web site for the forthcoming update and try to install it as soon it is released.

Sorry for the inconvenience an waiting.

Your sincerely,"

11. Тук е от
    Oct 2004

Засега е така. Доста глупаво са го направили. И не е бъг :rolleyes:

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от idemon Виж публикацията
    Ахахаха:D Недокументирана екстра ли се води? :D:D

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За цвета не си го помни ,но поне при мен винаги си тръгват на български . Ще взема и аз да им пратя едно със всички бъгове ,които съм открил - най-много ме дразнят ЕПГ-то ( изобщо избягвам да го ползвам ) и постоянната необходимост да се пишат паролите - и за профила и в YouTube приложението често "забравя" присъединения профил ... В него имам "абонамент" за канали , но не мога да ги сменям - само последните 100-на клипа от всички абонирани канали .

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от idemon Виж публикацията
    И аз съм с 47LM660S и нямам проблем с помненето на настройката на субтитрите. Версията на софтуера е 04.01.16

Откакто го имаме съм изключил update-a. Не намирам бъгове и не мисля да го актуализирам.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от amonev Виж публикацията
    И аз съм с 47LM660S и нямам проблем с помненето на настройката на субтитрите. Версията на софтуера е 04.01.16

Откакто го имаме съм изключил update-a. Не намирам бъгове и не мисля да го актуализирам.
    Може ли тези от вас, които казват, че нямат проблем и субтитрите им вървят на български всеки път, да кажете какви са ви настройктие на 4-те опции за езиците и държава в страницата за настройките на ТВ-то и съответно какви са ви настройките на субтитрите в страницата с опциите на плеъра?

17. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Наскоро си купих LG 47LM640S но при мен държавите в SMART TV са само от региона около България и нямам достъп до някои приложения.Произведен е в Полша. Дали е възможно това да се промени и ако може как.За всяка държава отделна регистрация ли трябва, за да мога да свалям приложенията.От телевизора съм много доволен и като картина и от плеара.Единствено iso файлове не могат да вървят и не можа да изкара едни субт. в ass формат.Дистанционното Magic доста успешно може да се замени с безжична мишка.На сайта на LG пише,че ще се продава с подарък 3D камера подарък от 2 ноември.
    Този пост е редактиран от deyan65; 02-11-12 в 00:42.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от vassil_bk Виж публикацията
    Може ли тези от вас, които казват, че нямат проблем и субтитрите им вървят на български всеки път, да кажете какви са ви настройктие на 4-те опции за езиците и държава в страницата за настройките на ТВ-то и съответно какви са ви настройките на субтитрите в страницата с опциите на плеъра?
    Ще лудна! Пускам снощи филм и шрифта на маймуница. Влизам в менюто от 16-та версия се актуализирало на 46-та! НЕЗАВИСИМО ЧЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА Е НА "OFF"! И сега познайте, не ми помни настройките!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 108 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе