Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 32 от 108 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от amonev Виж публикацията
    Ще лудна! Пускам снощи филм и шрифта на маймуница. Влизам в менюто от 16-та версия се актуализирало на 46-та! НЕЗАВИСИМО ЧЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА Е НА "OFF"! И сега познайте, не ми помни настройките!!!
    Ами мога само да кажа, честито! :-( При мен с нито един фърм този телевизор не си е помнил настройките на субтитрите... Ти на какви езици го държиш и какъв ти е телевизорът?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Май имат разлика в херците.Прочети първите страници.

4. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте,
    От няколко дена чета усилено форума и се мъча да си избера тв. Предполагам, че като се запозная с материята по подробно, ще задам своите въпроси, за да получа професионална помощ в избора
    Та на темата - днес докато разглеждах актуалните предложения на техно веригите попаднах на следното:https://www.technomarket.bg/files/PR...NE/197/pdf.pdf - на първа страница моделите на LG ...LM660/670.... са дадени в комплект със 7 броя активни 3D очила, a колкото четох до сега LG използват пасивно 3D.Това печатна грешка, рекламен трик или пропуск от моя страна е?
    Също така , ще съм много доволен да видя вашите коментари за този модел , като се вземе предвид настоящата оферта - 5 години гаранция, 7 бр. очила, magic дистанционото, саундбара.
    Благодаря предварително за отделеното време!

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Те гледам и други простотии са писали за LM660/670 -TruMotion 200hz - . Общо взето за тая цена и с "подаръците" - бива .

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от vassil_bk Виж публикацията
    Ами мога само да кажа, честито! :-( При мен с нито един фърм този телевизор не си е помнил настройките на субтитрите... Ти на какви езици го държиш и какъв ти е телевизорът?
    Телевизорът ми е 47LM660, език на менюто - български, страна - България.

Грешката е била в мен - настройката на езика в менюто бях пуснал на английски и може това да е бил проблема. Смених го отново на български и субтитрите се оправиха /запомняха си настройките - за големина и encoding/. Та потвърждавам че на версия 04.01.46 помненето на настройката на субтитрите е ОК.

Не смятам да актуализирам на 04.10.23, щом колегите казват че има проблем с тях. Не че ме бърка особено, при положение че имам това: http://www.xtreamer.net/2012/xtreamer-ultra2.html
    Този пост е редактиран от amonev; 06-11-12 в 12:20.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И при мен са така - всичко е настроено на "български" и си тръгват винаги българските субтитри (с 4.10.23 съм) , цвят обаче за субтитрите не помни.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    И при мен са така - всичко е настроено на "български" и си тръгват винаги българските субтитри (с 4.10.23 съм) , цвят обаче за субтитрите не помни.
    Много Ви благодаря за отговорите! Бях пробвал това при мен, но не и с последния фърм. Ще го мъча пак, пък може и фабричен ресет на настройките да му бутна...

Имам и още един въпрос: при избирането на езици за менютата, звука, субтитрите и текст трябва да се цъкне 2 пъти. При първото цъкане (избиране на език) горе в ляво или дясно (не помне вече) излиза един надпис 'Sub.Language1'. И при повторно натискане излиза 'Sub.Language2' и чак тогава телевизорът възприема настройката. Оставам с впечатлението, че мога да избера 2 езика (еднакви или не), които да се използват с приоритет пред всички останали, които ТВ-то поддържа... При Вас така ли е? И на двата пъти ли избирате български (България)?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от NikitoG Виж публикацията
    Здравейте,
    От няколко дена чета усилено форума и се мъча да си избера тв. Предполагам, че като се запозная с материята по подробно, ще задам своите въпроси, за да получа професионална помощ в избора
    Та на темата - днес докато разглеждах актуалните предложения на техно веригите попаднах на следното:https://www.technomarket.bg/files/PR...NE/197/pdf.pdf - на първа страница моделите на LG ...LM660/670.... са дадени в комплект със 7 броя активни 3D очила, a колкото четох до сега LG използват пасивно 3D.Това печатна грешка, рекламен трик или пропуск от моя страна е?
    Също така , ще съм много доволен да видя вашите коментари за този модел , като се вземе предвид настоящата оферта - 5 години гаранция, 7 бр. очила, magic дистанционото, саундбара.
    Благодаря предварително за отделеното време!
    Печатна грешка - LG използват пасивно 3D

Цитат Първоначално публикувано от vassil_bk Виж публикацията
    Имам и още един въпрос: при избирането на езици за менютата, звука, субтитрите и текст трябва да се цъкне 2 пъти. При първото цъкане (избиране на език) горе в ляво или дясно (не помне вече) излиза един надпис 'Sub.Language1'. И при повторно натискане излиза 'Sub.Language2' и чак тогава телевизорът възприема настройката. Оставам с впечатлението, че мога да избера 2 езика (еднакви или не), които да се използват с приоритет пред всички останали, които ТВ-то поддържа... При Вас така ли е? И на двата пъти ли избирате български (България)?
    Да - имаш възможност да избираш два езика, като реда на приоритет е според твоят избор.
    При всички марки телевизори е така.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Да - имаш възможност да избираш два езика, като реда на приоритет е според твоят избор.
    При всички марки телевизори е така.
    Ясно. Благодаря! Не го знаех това...

Снощи си поиграх с настройките и резултатът не е никак обнадеждаващ... Като сложих всичко да е на български (включително и менютата), тогава субтитрите тръгнаха на български от раз. Лошото е, че това беше по-скоро страничен ефект... Оказа се, че в менюто на плеъра за настройка на субтитрите си остават на "по подразбиране", което в случая е български. Като избера "кирилица" - пак излизат на български. Останалите неща се рестват всеки път - големина и позиция. Оставих ги на избрано "кирилица" и като пуснах пак ТВ-то, той отново ги върна на "по подразбиране" и ресетна всичко останало...

Явно няма оправия това нещо и ще си карам така. Дано поне от LG се усетят и барем го оправят с някой по-нов фърм...
    Този пост е редактиран от vassil_bk; 08-11-12 в 18:24.

12. Тук е от
    Nov 2012

здравеите.имам следниа проблем от 3 дни ми накасва картина като пусна филм през рутера.идваха маистори провериха всичко но нестана а днес накъсва и прес флашката телевизора е LG42lm640s софт 4.10.23

13. Тук е от
    Nov 2012

Здрасти и от мен ! Варианта LG 47” LM765S се оказа много сполучлив,препоръчвам го на всеки решил да се сдобие с LG-бижу /любителско мнение/ ! Не съм му правил никакви настройки,гледам си на ,,стандарт" и картината за мен е перфектна.Към безжичната връзка също нямам забележки,браузера се държи прилично.Не мога да гледам 3D, но жената и детето са очаровани от ефекта.Питането ми е,тъй като отдавна не съм поглеждал ASTRA 19.2,има ли смисъл да закачвам чиния за нея,тоест намират ли се свободни HD канали /музикални, спортните е ясно че няма да са свободни/ . И за да не е всичко +,да са оплача че не рапознава mkv-файловете от компа, което си е проблем,..та това е за сега !
    П.П. Решението да си купя точно този модел е благодарение на този форум, след като изчетох няколко пъти темите за LG и Samsung .
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-11-12 в 19:11.

14.  

15. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

До колкото разбирам сте опитали да гледате филм на вградения плеър на телевизора от компютъра през wifi мрежата. С какъв медиен сървър правите връзката с компютъра ? Ако сте опитвали да гледате 3Д през wifi обикновено картината накъсва.

16. Тук е от
    Nov 2012

Да през wifi с вградения DivX,проблема е че не го намира, тоест не го разпознава като видео,довечера ще пробвам друг вариант защото може да не съм дал разрешение за достъп към папката в мрежа.Предполагам че вината е в мен,но утре е събота и ще имам повече време.Ако стане и накъсва не е фатално,ще го кача на флашка.Просто в момента съм на етап ,,експерименти",лошото е че нямам много време,а детето ме пришпорва и ако не му пусна някой филм в скоро време ще се заеме то,а резултата за ТВ-то ще е фатален...
    Този пост е редактиран от shopluka; 09-11-12 в 13:43.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Вградения плеар работи учудващо добре, без да насича или бави. Няма файл, който да не ми е прочел досега или пък субтитрите му. Свалям предимно от 8-10Gb МKV 3D филми. Плюс на LG е че има опция 3D филма да го показва в нормално 2D ако не ви се ползват очилата.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от amonev Виж публикацията
    Вградения плеар работи учудващо добре, без да насича или бави. Няма файл, който да не ми е прочел досега или пък субтитрите му. Свалям предимно от 8-10Gb МKV 3D филми. Плюс на LG е че има опция 3D филма да го показва в нормално 2D ако не ви се ползват очилата.
    Абсолютно съм съгласен - и аз ползвам само плеъра на ТВ-то. Това с мрежата така и не тръгна като хората (бих го ползвал само за снимки и музика). Хайде картина и стерео звук е ОК, но в момента, в който искам да прекарам DTS5.1 и става слайд-шоу... Да не говорим, че ми липсват сума настройки на картината и субтитрите като пускам филми по мрежата... Тегава история...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 108 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе