Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 39 от 108 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Колеги извиняваите,ако сте го коментирали преди но не го намирам.. В менюто на 47 LM670s, My apps имам едни иконки Skype, Youtube,Sportal и др. но като цъкна на някоя от тях и пише зареждане и до там. Защо не искат да заредят

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Трябва ти камера на LG за да тръгне скайпа, а тази камера по спомен струва към 240 лв..
    ..........................................
    Колеги имам чувството, че предишният ми телевизор 42LW659S имаше по-добро 3Д възпроизвеждане. На сегашният 660S не, че 3Д-то е лошо но образите не излизат така напред като при старият телевизор. Другото което ми е направило впечатление и не мога да си отговоря сам е защо старият телевизор при гледане на 3Д филм на вграденият плеър през DLNA мрежата товареше мрежовата карта на компютъра на 75 до 90%, а сегашният телевизор при гледане на 3Д заема от ресурса на мрежовата карта само 25 до 40 %. Компютъра и телевизора са свързани с ЛАН кабел.
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 26-11-12 в 10:54.

4. Тук е от
    Jul 2007

Трябва ти камера. Аз съм със същият тв, купих си LG AN-VC400 камера от ТМ за 149 лв . Skype си работи много добре
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-12 в 18:41.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2005

LW659 е с реални 100Хц и МЦИ 800, докато новия LM660 е МЦИ 400 и нереални 100Хц

Иначе колко напред излизат образите си е въпрос на филм не на телевизор според мен.
    За Лан-а нямам обяснение защо така.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от pipobg Виж публикацията
    То хубаво да отида да го връщам, ама какво да им покажа като дефект. Все пак това от снимките не мога да им го покажа във всеки един момент. Именно затова помолих ако някой може да сподели някакви тестови екрани... Гледах в youtube има някакви клипчета, съставени от различни тестови снимки, но при тяхното гледане ефекта не е толкова силно изразен.
    Ето линк към още няколко неща, които снимах с телефона, включително и 2 клипчета, но не знам колко показателни са те.
    https://www.dropbox.com/sh/1l8qt4avzkh4x1f/1Pbgtm_pQj

Свързах се и с LG - в понеделник сутринта ще дойдат на място от сервиза им, но пак казвам, ако при тяхното идване дефекта не се прояви както на показаните снимки - тогава какво да направя...
    Здравейте.

Стана точно както си го представях Дойдоха от Роял Електроникс и казаха - проблем няма. Много се взираш. Показвах им тестови екрани, които Христослав беше дал като линк. При тях по ъглите сенките са много по-малко, има ги, но са действително не така изразени както в първоначалния ми пост. Съгласиха, се че тези от първоначалния пост не са нормални, но това било тв сигнал и не можело да се съди по него... Казаха да не се взирам много много и да си го гледам така... И сега... какво правим

7. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте, някой може ли да даде мнение за :
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2752D-PZ

Благодаря предварително

8.  

9. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Аз на твое място бих върнал телевизорът в магазина, като там демонстрирай на продавач консултанта тези петна. След като се констатират и от него ги запишете в гаранционната карта и така да отпътува в сервиза. Тези петна не са изобщо, ама изобщо не са нормални и тук не става дума за взиране. Не знам какъв техник ти е изпратен и дали е изобщо от Роял Електроникс. Възможно е да е партньор на Роял Електроникс. Допусна грешката, че не върна телевизора в магазина, а изчака да те навести техник. Аз имах подобрен случай но след като не ме посети техник до 2 дни веднага върнах телевизора в Технополис и след около 20 дни вече бях с нов (заменен) телевизор. След около 15 дни получавам телефонно повикване от Партньор на Роял Електроникс да ме попита какво става с ТВ-то, аз любезно му казах, че му благодаря за бързата реакция и му съобщих, че вече съм с нов телевизор. Един път остави телевизор за ремонт в магазина, а след това откажи да го вземеш ако не е поправен или заменен с нов такъв.
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 26-11-12 в 20:19.

10. Тук е от
    Nov 2012

Приложенията в my apps тръгнаха и работят супер обаче едно нещо не ми допада... вързал съм си тв-то през RGB out/in изхода в на Уредбата входа и вичко свири заедно докато съм на цифровата антена, но реша л ида си пусна музика през my apps (you tube) и уредбата спира да свири ... само свирят колоните на Тв и саундбара ... много тъпо (катоя цяло много малко изходи има телевизора ... ) ако някой има идея нека сподели

11. Тук е от
    Apr 2008

Здравейте,

имам един такъв въпрос:

Харесал съм си LG 55LM660S - 3000лв

до тук добре

въпросът е LG 55LM615S e 2500лв и изглежда да е от същата серия.
    Smart не ме вълнува, wi-fi не ме вълнува.
    Мога ли тогава да си спестя 500лв и да взема по-евтиния телевизор или като цяло той е по нисък клас и не са само разликите в Смарта и wi-fi?

Благодаря!
    :-)

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vladbg Виж публикацията
    Здравейте,

имам един такъв въпрос:

Харесал съм си LG 55LM660S - 3000лв

до тук добре

въпросът е LG 55LM615S e 2500лв и изглежда да е от същата серия.
    Smart не ме вълнува, wi-fi не ме вълнува.
    Мога ли тогава да си спестя 500лв и да взема по-евтиния телевизор или като цяло той е по нисък клас и не са само разликите в Смарта и wi-fi?

Благодаря!
    :-)
    Разликите са повече. 615 не подържа DTS
    http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true

Цитат Първоначално публикувано от pipobg Виж публикацията
    Здравейте.

Стана точно както си го представях Дойдоха от Роял Електроникс и казаха - проблем няма. Много се взираш. Показвах им тестови екрани, които Христослав беше дал като линк. При тях по ъглите сенките са много по-малко, има ги, но са действително не така изразени както в първоначалния ми пост. Съгласиха, се че тези от първоначалния пост не са нормални, но това било тв сигнал и не можело да се съди по него... Казаха да не се взирам много много и да си го гледам така... И сега... какво правим
    Послушай съвета на ivanov_km
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-12 в 19:00.

13. Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Разликите са повече. 615 не подържа DTS
    http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true

Да, и това не ми е важно. Въпроса ми е като картина еднакви ли са, като матрица.
    Картината ме интересува? При тру моушъна също има разлика но него не го пускам изобщо, защото дава дефекти, така че и той не е съществен.
    Има ли смисъл да взимам 660S тогава или да взема 615S?
    Дали не са заложили някоя по-евтина матрица в него се притеснявам.
    Екстрите като цяло не ги ползвам.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тя и на 660/670 не е кой знае колко добра ,но в 615 нямаш "локално затъмнение" ( колкото и да е елементарно изпълнен в 660) , а то е много полезно в иначе слабия като нива на черното панел . Ако 640 е на добра цена ,по-скоро той би бил алтернатива .

п.п. Аз лично едва ли бих взел 55" тв от ниски серии - всички дефекти стават още по-видими .
    Този пост е редактиран от svetlio1; 26-11-12 в 20:35.

16. Тук е от
    Nov 2012

svetlio1 , зблъсквал ли си се с моят проблем

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз съм с ресивър и връзката е през HDMI (ARC) :D - предполагам ,че само от изхода за слушалки ще е твоя вариант , ако нямаш цифров вход на системата .

18. Тук е от
    Apr 2008

За локалното затъмнение четох, че е нова технология и трябва още да се работи по нея, защото когато има по ярък обект заобиколен от тъмнина се получава грешка в картината. НЛО може би :-D. За това и него не мисля за съществено.

А относно 55" телевизия почти не гледам а филми само на HD и Xbox е което ползвам. Но като си започнал темата Samsung UE55ES6300 по-добър варянт ли е? Повече пари няма да дам така или иначе.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 108 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе