Колеги извиняваите,ако сте го коментирали преди но не го намирам.. В менюто на 47 LM670s, My apps имам едни иконки Skype, Youtube,Sportal и др. но като цъкна на някоя от тях и пише зареждане и до там. Защо не искат да заредят
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Колеги извиняваите,ако сте го коментирали преди но не го намирам.. В менюто на 47 LM670s, My apps имам едни иконки Skype, Youtube,Sportal и др. но като цъкна на някоя от тях и пише зареждане и до там. Защо не искат да заредят
Трябва ти камера на LG за да тръгне скайпа, а тази камера по спомен струва към 240 лв..
..........................................
Колеги имам чувството, че предишният ми телевизор 42LW659S имаше по-добро 3Д възпроизвеждане. На сегашният 660S не, че 3Д-то е лошо но образите не излизат така напред като при старият телевизор. Другото което ми е направило впечатление и не мога да си отговоря сам е защо старият телевизор при гледане на 3Д филм на вграденият плеър през DLNA мрежата товареше мрежовата карта на компютъра на 75 до 90%, а сегашният телевизор при гледане на 3Д заема от ресурса на мрежовата карта само 25 до 40 %. Компютъра и телевизора са свързани с ЛАН кабел.
Този пост е редактиран от ivanov_km; 26-11-12 в 10:54.
Трябва ти камера. Аз съм със същият тв, купих си LG AN-VC400 камера от ТМ за 149 лв . Skype си работи много добре
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-12 в 18:41.
LW659 е с реални 100Хц и МЦИ 800, докато новия LM660 е МЦИ 400 и нереални 100Хц
Иначе колко напред излизат образите си е въпрос на филм не на телевизор според мен.
За Лан-а нямам обяснение защо така.
Здравейте.
Стана точно както си го представях Дойдоха от Роял Електроникс и казаха - проблем няма. Много се взираш. Показвах им тестови екрани, които Христослав беше дал като линк. При тях по ъглите сенките са много по-малко, има ги, но са действително не така изразени както в първоначалния ми пост. Съгласиха, се че тези от първоначалния пост не са нормални, но това било тв сигнал и не можело да се съди по него... Казаха да не се взирам много много и да си го гледам така... И сега... какво правим
Здравейте, някой може ли да даде мнение за :
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2752D-PZ
Благодаря предварително
Аз на твое място бих върнал телевизорът в магазина, като там демонстрирай на продавач консултанта тези петна. След като се констатират и от него ги запишете в гаранционната карта и така да отпътува в сервиза. Тези петна не са изобщо, ама изобщо не са нормални и тук не става дума за взиране. Не знам какъв техник ти е изпратен и дали е изобщо от Роял Електроникс. Възможно е да е партньор на Роял Електроникс. Допусна грешката, че не върна телевизора в магазина, а изчака да те навести техник. Аз имах подобрен случай но след като не ме посети техник до 2 дни веднага върнах телевизора в Технополис и след около 20 дни вече бях с нов (заменен) телевизор. След около 15 дни получавам телефонно повикване от Партньор на Роял Електроникс да ме попита какво става с ТВ-то, аз любезно му казах, че му благодаря за бързата реакция и му съобщих, че вече съм с нов телевизор. Един път остави телевизор за ремонт в магазина, а след това откажи да го вземеш ако не е поправен или заменен с нов такъв.
Този пост е редактиран от ivanov_km; 26-11-12 в 20:19.
Приложенията в my apps тръгнаха и работят супер обаче едно нещо не ми допада... вързал съм си тв-то през RGB out/in изхода в на Уредбата входа и вичко свири заедно докато съм на цифровата антена, но реша л ида си пусна музика през my apps (you tube) и уредбата спира да свири ... само свирят колоните на Тв и саундбара ... много тъпо (катоя цяло много малко изходи има телевизора ... ) ако някой има идея нека сподели
Здравейте,
имам един такъв въпрос:
Харесал съм си LG 55LM660S - 3000лв
до тук добре
въпросът е LG 55LM615S e 2500лв и изглежда да е от същата серия.
Smart не ме вълнува, wi-fi не ме вълнува.
Мога ли тогава да си спестя 500лв и да взема по-евтиния телевизор или като цяло той е по нисък клас и не са само разликите в Смарта и wi-fi?
Благодаря!
:-)
Разликите са повече. 615 не подържа DTS
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
Послушай съвета на ivanov_km
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-12 в 19:00.
Да, и това не ми е важно. Въпроса ми е като картина еднакви ли са, като матрица.
Картината ме интересува? При тру моушъна също има разлика но него не го пускам изобщо, защото дава дефекти, така че и той не е съществен.
Има ли смисъл да взимам 660S тогава или да взема 615S?
Дали не са заложили някоя по-евтина матрица в него се притеснявам.
Екстрите като цяло не ги ползвам.
Тя и на 660/670 не е кой знае колко добра ,но в 615 нямаш "локално затъмнение" ( колкото и да е елементарно изпълнен в 660) , а то е много полезно в иначе слабия като нива на черното панел . Ако 640 е на добра цена ,по-скоро той би бил алтернатива .
п.п. Аз лично едва ли бих взел 55" тв от ниски серии - всички дефекти стават още по-видими .
Този пост е редактиран от svetlio1; 26-11-12 в 20:35.
svetlio1 , зблъсквал ли си се с моят проблем
Аз съм с ресивър и връзката е през HDMI (ARC) :D - предполагам ,че само от изхода за слушалки ще е твоя вариант , ако нямаш цифров вход на системата .
За локалното затъмнение четох, че е нова технология и трябва още да се работи по нея, защото когато има по ярък обект заобиколен от тъмнина се получава грешка в картината. НЛО може би :-D. За това и него не мисля за съществено.
А относно 55" телевизия почти не гледам а филми само на HD и Xbox е което ползвам. Но като си започнал темата Samsung UE55ES6300 по-добър варянт ли е? Повече пари няма да дам така или иначе.