Колеги защо като си пусна 3Д има видима дълбочина на образа а не изкачат извън телевизора ?
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Колеги защо като си пусна 3Д има видима дълбочина на образа а не изкачат извън телевизора ?
Пускаш конвертора или му пускаш реален 3D сигнал??
Здавейте, притежавам 42LW5590 и днес на ел. пощата ми пратиха това DivX , но не знам дали си заслужава да ъпдейтвам DivX-a а пък и съм забравил как ставаше.
За това някой ако знае дали си струва, какво ще промени това и как става ъпдейта да сподели.:rolleyes:
Боже, Боже, колко мъка има по този свят Боже.
Какъв DivX, какви 5 лева са те подгонили.
1. Регистрацията на DivX за телевизори, плеъри и тем подобни джаджи, не е за да може да гледате DivX-чета на устроиството си (вие това си го можете и без каквито и да е действия от ваша страна), а за да може да си купувате или наемате филми дето да се гледат само на вашето устроиство.
Register Your DivX Device | DivX.com
2. това дето са ти пратили е софтуер за ПЦ
Здравейте! Преди 2 дни си купих LG 42LM615 и от тогава се мъча да пусна 3Д филм от компютъра, но нещо не ми се получава.Пробвах с последните версии на КМплеър и ПОТплеър, но като пусна филма през HDMI порта и натисна бутона 3D
на дистанционното не ми дава, че филма е 3д, а ми предлага само да го конвертирам от 2Д на 3Д. Видео картата на компа е ATI HD 4650 и мисля, че е достатъчна за 3Д.
Моля за помощ!
ако филма ти е някой рип защо не го метнеш на една флашка и да си го гледаш с плеъра на телевизора
Пробвах с USB флашка картината е перфектна, но не мога да изкарам субтитрите. Като отворя папката със субтитрите изписва, че е празна.Ако филма и субтитрите са в една папка и с еднакви имена на екрана се вижда само иконката на филма.
Може проблема да е във формата на субтитрите?
трябва да са srt формат.
За 3Д субтитри забрави, освен ако не ги вградиш във видеото
Резолюцията ти в настройките на видеокартата трябва да е 1920*1080(native).С Пот плеара всичко тръгва.
Субтитрите тръгнаха! Проблемът наистина е бил във формата аз пробвах със sub и затова не са ми излизали, като сложих srt формат, както каза tweeg, всичко е ок.Довечера ще пробвам с настройките на видео картата.
Колеги имам ТВ от скоро ЛГ 47ЛМ670С и искам да ви попитам може ли да се пусне Блурей 3д Филм който е свален от З. и е около 50Гб от Плеара на тв-то ?
Не, максималният файл трябва да е с големина до 20ГБ.
А мога ли да вържа лаптопа и телевизора с RGB кабел (както комп и монитор) по- добре ли ще е от HDMI кабел,че hdmi кабела нещо е от ефтините