26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Не съм сигурен че точно това е темата но ако може някой да ми разясни повече за тези "Черни Петъци" в Техномаркет за пръв път ли ги пускат в Б-я и ако не през колко време ги пускат или долу горе кога пак ще има такъв "Черен Петък" ?
Здравейте, днес си взех ЛГ47лм671 .При свързването с компютъра се получава разминаване на картината и звука от външни тонколони.Някой ще можели да ми помогне.
Имам въпрос към по-запознатите във форума. Телевизора е LG 42LM620S. Има ли някаква възможност чрез промяна в сервизното меню да се направи така, че всички настройки по картината да са достъпни за всички входове? Много ме дразни това, че в режим HDMI, който ползвам да гледам филми от компютъра, не мога да пипам параметри като "Динамичен контраст", "Намаляване на шум" и най-вече "Tru Motion"...
Здр
имам от 1 година ЛМ 660 S
кажете със коя програма мога да проверя дали има изгорели пиксели
и един друг въпрос дали някой му се получава като например изгася булсата и екрана потъмнее и във краищата се получава едно избледняване малко по светло това нормано ли е заради големия размер на екрана, това се вижда само при изгасване на булсата и когат стане черен екрана
и друг проблем пускам от пц Nero MediaHome 4 да си зяпам филми на тв обаче се получава разминаване на субтитрите от говоренето изоставят
мерси много на всички
1. Запиши си снимки с резолюция 1920х1080 с черен, червен, син и бял цвят на флашка и ги пусни чрез телевизора. Ако имаш дефектен или изгорял пиксел ще го забележиш с просто око на тези фонове. Не знам за какъв дявол ти трябва да търсиш изгорели пиксели щом не ги забелязваш при гледане на ТВ.
2. Това се нарича неравномерна подсветка, при този модел телевизор LG са се справили добре с това, това което се вижда е в рамките на нормалното за този вид технология на подсветка (edge led) и тънката рамка на модела. При правилно ниво на задното осветление и при пусната опия от настройките: "локално лед затъмняване", телевизора няма неравномерна подсветка.
по 3. Не мога да отговоря защото използвам Плекс медия сървър.
е аз вече него и използвам гледам си на пц
можете ли да ми кажете със какъв друг софт може да се гледа така през лаптопа да не качвам на ХДД и после на тв да го пускам
Plex, HMS и много други...
Здрвейте вчера се сдобих с един 42LM669S но имам един въпрос ако може някой да помогне.
Пускам през мрежата 3D филм от компа чрез Plexa-а и е ок ,но проблема е със субтитрите,конвертирах ги да са 3D,сених имената да са еднакви с филма но не тръгват.Пробвах от менюто на плеъра да ги избера но опциите не са ми активни.На компа с KmPlayer няма никъкви проблеми.