26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Не съм сигурен че точно това е темата но ако може някой да ми разясни повече за тези "Черни Петъци" в Техномаркет за пръв път ли ги пускат в Б-я и ако не през колко време ги пускат или долу горе кога пак ще има такъв "Черен Петък" ?
Здравейте, днес си взех ЛГ47лм671 .При свързването с компютъра се получава разминаване на картината и звука от външни тонколони.Някой ще можели да ми помогне.
Имам въпрос към по-запознатите във форума. Телевизора е LG 42LM620S. Има ли някаква възможност чрез промяна в сервизното меню да се направи така, че всички настройки по картината да са достъпни за всички входове? Много ме дразни това, че в режим HDMI, който ползвам да гледам филми от компютъра, не мога да пипам параметри като "Динамичен контраст", "Намаляване на шум" и най-вече "Tru Motion"...
Здр
имам от 1 година ЛМ 660 S
кажете със коя програма мога да проверя дали има изгорели пиксели
и един друг въпрос дали някой му се получава като например изгася булсата и екрана потъмнее и във краищата се получава едно избледняване малко по светло това нормано ли е заради големия размер на екрана, това се вижда само при изгасване на булсата и когат стане черен екрана
и друг проблем пускам от пц Nero MediaHome 4 да си зяпам филми на тв обаче се получава разминаване на субтитрите от говоренето изоставят
мерси много на всички
1. Запиши си снимки с резолюция 1920х1080 с черен, червен, син и бял цвят на флашка и ги пусни чрез телевизора. Ако имаш дефектен или изгорял пиксел ще го забележиш с просто око на тези фонове. Не знам за какъв дявол ти трябва да търсиш изгорели пиксели щом не ги забелязваш при гледане на ТВ .
2. Това се нарича неравномерна подсветка, при този модел телевизор LG са се справили добре с това, това което се вижда е в рамките на нормалното за този вид технология на подсветка (edge led) и тънката рамка на модела. При правилно ниво на задното осветление и при пусната опия от настройките: "локално лед затъмняване", телевизора няма неравномерна подсветка.
по 3. Не мога да отговоря защото използвам Плекс медия сървър.
е аз вече него и използвам гледам си на пц
можете ли да ми кажете със какъв друг софт може да се гледа така през лаптопа да не качвам на ХДД и после на тв да го пускам
Plex, HMS и много други...
Здрвейте вчера се сдобих с един 42LM669S но имам един въпрос ако може някой да помогне.
Пускам през мрежата 3D филм от компа чрез Plexa-а и е ок ,но проблема е със субтитрите,конвертирах ги да са 3D,сених имената да са еднакви с филма но не тръгват.Пробвах от менюто на плеъра да ги избера но опциите не са ми активни.На компа с KmPlayer няма никъкви проблеми.