-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Здравейте.
Закупих LG 42LM660s.
Доволен съм от телевизора, свързах го с КА модул за цифрова кабелна ТВ, вързах го към рутера, даже и безжично хваща нета без проблем. Вече цяла седмица си играя и не намирам недостатък. Чете всичко което му давам през флашката, гледам филми онлайн и т.н.
Дразни ме само, че не успявам да активирам гласовият контрол през магичното дистанционно. Дали нещо ми убягва или за този модел тази функция е деактивирана?
-
Колега valboss, честито за телевизора, да си го позлваш със здраве!
Не мога да ти помогна с отговор за дистанционното, защото нямам такова, но като спомена за онлайн филми ме подсети да отправя следния въпрос към теб и всички колеги: гледате ли онлайн филми и от кой сайт сте най-доволни?
-
Гласово управление имат по-високите серии - за 7 не си спомням , но LM8/9 имат .
-
Изрично ми пише за дистанционното - гласов, жестов контрол, с посочване и с завъртане....
Модела му е AN-MR3005,№98,Z1025.................
За онлайн филми се логнах тук - http://filmi-bg.eu/
-
Силно се съмнявам за гласовия контрол - в горната част има ли "дупка" ;) за микрофон ?
-
Гласовия контрол потдържа само англииски език...на български ,колкото и да му приказваш...отговор няма да получиш..:)
-
Еми и аз имам дупчица над червения бутон ,но нямам представа как се активира изобщо да му приказваш ако някой знае да каже поне да го пробвам :)
Не само дупка а и символ трябва ето видео ,но само по горните модели май имат :
https://www.youtube.com/watch?v=y_sVB5SNsgA
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
mi6letata
въпрос към теб и всички колеги: гледате ли онлайн филми и от кой сайт сте най-доволни?
Има един български, ама не съм го тествал.
Globalmedia.bg
-
Цитат:
hristoslav2
Колега, този сайт е платен!
-
Този който аз съм дал - е безплатен....
http://filmi-bg.eu/
-
Има ли някой идея как да изключа цифровия усилвател при DVB-C (както пише на първа страница - Точно този вграден усилвател прецаква цифровите транспондери над 450 MHz.)
Включва се при Швеция, Финландия и дори --!
Помагайте!
-
Здравейте, имам въпрос. Телевизора е сложен в кухнята и при включване на компресора на хладилника или мотора на пералнята картината насича. Гледа се цифрова кабелна. Може ли да с сложи някакъв филтър против смущенията или просто сигнала е слаб? Моделът е LG 26 инча.
-
Цитат:
rudya
Има ли някой идея как да изключа цифровия усилвател при DVB-C (както пише на първа страница - Точно този вграден усилвател прецаква цифровите транспондери над 450 MHz.)
Включва се при Швеция, Финландия и дори --!
Помагайте!
Ами избери друга държава - аз съм на Германия и нямам проблеми с транспондери - нямах и на България и на други , така че по-вероятно причината да е в кабеларката .
-
Която и да избера - все тая. На Германия, България, Франция или други няма дори DVB-C (модела е 42LF2510 - FW 3.55).
Пробвах да намаля скоростта на трансфер от 6900 на 6897 и има подобрение, но не решава проблема. Иначе кабеларката е TV NET.
-
Е с модела трябваше да започнеш ;) - извикай ги да си проверят мрежата , виж някой сплитер или розетка също могат да правят проблеми .