Така и не разбрах,ако се пипа в сервизното меню и се променят стойности гаранцията отпада ли.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Така и не разбрах,ако се пипа в сервизното меню и се променят стойности гаранцията отпада ли.
Мислех,да си пусна локалното затъмняване на един лм620,ама в такъв случай ме е страх телевизора е 1 седмица.Ако има някой,който е по-смел от мен и го е пуснал да каже има ли някакво подобрение на картината.Какви ли настройки му не правих и не мога да го нагодя да ми хареса,мътнее и туй то.И друго гледам филми от един плеър -DIVA FULLHD PREMIUM 3D и не мога да настроя картината,ама кто пусна филм от компа филм по hdmi с един плеър-splash pro в него има едни настройки картината става убиец,а от дивата не може така да дава.
това, че на 620 няма локално затъмняване, а го има в сервизното може да е по две причини:
1) за да има 640 серия където тази екстра да струва съответно повече пари
2) 620-ката да е "неуспяла" 640-ка, т.е. 640-ка, която се проваля на тестовете, я кръщават 620 и й забраняват провалилата се функционалност.
Аз по-залагам на второто.
Затова по-добре не си прави експерименти.
плеъра е по-скоро софтуерно нещо и спада към първото предположение, докато локалното затъмняване по на хардуер ми избива
Здравейте, пуснали са LG 47LA740S за 249900 лв. Заслужава ли си парите,че колко повече чета избора става все по труден и излизам от бюджета ще изчакам до Великден.Някой ако може да сподели нещо за модела ще съм много благодарен.Поздрави.
Този пост е редактиран от лисо; 19-04-13 в 20:17.
Как да направя така, че като си избера на един канал Език на звука - Български и субтитри - Български като превключа на друг канал тези настройки да са валидни и за него. Някой път като няма БГ субтитри и ми пуска някакви други. Трябва да влизам прея Q.MENU и да ги изключвам.
Дразнещо е.
47LM620
В меню настройки - език - имаш четири отметки. Сложи всичко на български и няма да имаш проблем.
Как точно и от кое меню от основното на дистанционното, или от Q.MENU?
Също така, някой друг с проблемна интернет връзка на телевизора LM620S - веднъж изключил рутера - било то от контакта или от копчето и телевизора не може да се свърже нито към интернет, нито към DLNA мрежата?
здравейте днес бях в ТП и ми препоръчаха този модел
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...or-LG-32LM620S
за тази цена е супер но като модел заслужавали си покупката!!!!
благодаря предварително за помоща
Здравейте всички, имам странен проблем-поне за мен е така. В къщи има два телевизора- LG M2631-PZ в кухнята и от три дни LG 32LM660S в хола. Сигнала е от местен кабелен оператор и е разклонен с китайски усилвател зад по-големия телевизор. На малкият показва сила и качество на сигнала около 90-92 %, но на LG 32LM660S се колебае между 35 до 50%!!!!!! Сменях местата на апаратите - същата работа! Смених усилватела със сплитер - още по - зле. МОже ли да е от телевизора??? Нормално ли е да има такава разлика? За SD каналите става, но на HD каналите - насича здраво. И защо има разлика в силата на сигнала между различни канали- определено на BTV и NOVA е по-добре. Моля който разбира да даде мнение:rolleyes:. Предварително благодаря. Лека вечер.