26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Взимай го тогава, телевизорчето е страхотно!
Здравейте
Наскоро и аз си взех 42 ML620S.
Та искам да пипитам имали някой от форума който да си е играл да сменя firmware.
Вместо да се монтират усб дискове да е успял да записва тв по мрежата.
Пуснал телнет сървъра.
И подобни благингки който да премахнат ограниченията.
Аз разгледах дев тоол-а и емулататора за приложение и като гледам вдиагат платформата под убунду 10.10.
Колега, как така "да записва ТВ по мрежата"? Имаш предвид PVR функцията ли?
Ако е така незнам дали ще може да направиш нещо по мрежата, защото за да използваш PVR функцията ТВто трябва да форматира хард диска в свий си формат, който не може да се чете от windows.
Демеки да стане по мрежата да се види даден хард, то няма да може да го ползваш за нищо друго.
Hе мога да сваля последния официялен ъпдейт 04. 20 .35 . Дава ми грешка. При други дали е така
Какво точно не Ви харесва?
Ясно, но аз си мисля че това е от оператора.
Идеята на това което питях дали някой е получил пълен (root) достъп до тв-то.
До колкото виждам и с това което се занимавам.. тв-то се оправлява от линукс.
Ясно е че на истенските firmware няма да стане но на някой от преработените ?!
Идеята е да ли някой си е играл с мод или преработен фирм. Правили го е ... връщал ли е след това оригинала?
Поразчетох се из нета и чуждите форуми .. и го правят и искам да погоря с някой който вече има опит...
А иматели пълен достъп до OS означава че може да се прави всичко !
например дъстенцион достъп до ТВ-то като имам предвид telnet монтиране и демонтиране на мрежо ви у-ства. Добавяне на драйвери на други USB WiFi например.
Все пак това е компютър с линукс и по слаб процесор и рам.
Тук не се сещам за някой да е споменавал ,повече по руските форуми обикновено ( LGMOD - Openlgtv ) и други подобни , но вероятно вече си ги проучил .![]()
Anton Nikolov
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%80%D0%B0.html
lg32cs460 ревю на гръцки
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/...0w-review.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-04-13 в 14:16.