26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Взимай го тогава, телевизорчето е страхотно!
Здравейте
Наскоро и аз си взех 42 ML620S.
Та искам да пипитам имали някой от форума който да си е играл да сменя firmware.
Вместо да се монтират усб дискове да е успял да записва тв по мрежата.
Пуснал телнет сървъра.
И подобни благингки който да премахнат ограниченията.
Аз разгледах дев тоол-а и емулататора за приложение и като гледам вдиагат платформата под убунду 10.10.
Колега, как така "да записва ТВ по мрежата"? Имаш предвид PVR функцията ли?
Ако е така незнам дали ще може да направиш нещо по мрежата, защото за да използваш PVR функцията ТВто трябва да форматира хард диска в свий си формат, който не може да се чете от windows.
Демек и да стане по мрежата да се види даден хард, то няма да може да го ползваш за нищо друго.
Hе мога да сваля последния официялен ъпдейт 04. 20 .35 . Дава ми грешка. При други дали е така
Какво точно не Ви харесва?
Ясно, но аз си мисля че това е от оператора.
Идеята на това което питях дали някой е получил пълен (root) достъп до тв-то.
До колкото виждам и с това което се занимавам.. тв-то се оправлява от линукс.
Ясно е че на истенските firmware няма да стане но на някой от преработените ?!
Идеята е да ли някой си е играл с мод или преработен фирм. Правили го е ... връщал ли е след това оригинала?
Поразчетох се из нета и чуждите форуми .. и го правят и искам да погоря с някой който вече има опит...
А иматели пълен достъп до OS означава че може да се прави всичко !
например дъстенцион достъп до ТВ-то като имам предвид telnet монтиране и демонтиране на мрежо ви у-ства. Добавяне на драйвери на други USB WiFi например.
Все пак това е компютър с линукс и по слаб процесор и рам.
Тук не се сещам за някой да е споменавал ,повече по руските форуми обикновено ( LGMOD - Openlgtv ) и други подобни , но вероятно вече си ги проучил .
Anton Nikolov
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%80%D0%B0.html
lg32cs460 ревю на гръцки
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/...0w-review.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-04-13 в 14:16.