С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Хайде малко да почетеш
HDMI :: Manufacturer :: HDMI 1.4 :: Audio Return Channel
Я се образовай малко, преди да "викаш" в темата:
Audio Return Channel
Не викам ,а натъртвам,за да видя дали сте ме разбрали,ако има някой обиден да извинява.
Има нов софт. за 42LA660-667 и подобните им, японката сега върви по мазно отколкото преди и лекото забиване което се появяваше от време на време при плейване от флашка, хдд сега не го осещам. Пробвах смарт шарето, вчера пуснах IMAX Hubble 3D 1080p и ми даваше непознат формат(от хдд и флашката се четеше без проблем), сега се плейва без проблем, има и по менюто промени със нови настройки на картината, или аз не съм ги видял досега.
Не знам дали от вчерашния ъпдейт на LA660 или от днешния на програмата Lg remote, но вече ми работи втори екран на таблета и телефона.
Вярно ли е, че LA790 е с включени 2 дистанционни?
er_photo_199645_52.jpg
Колеги, някой купувал ли си е нормалното дистанционно за модел LA660S ?
Ако да, от къде и каква е цената ?
Може ли да ми кажеш точния модел на динстанционното? Предполагам е изписан на гърба му.
Аз в момента се колабеая именно за LA790, защото на LA740 са останали само мостри, но пък в интернет гледам LA790 доста го плюят, а и май има по-висок инпут лаг?
Като гледам единствената разлика спрямо LA740 е, че LA790 разполага с по-добър процесор, GPU и може да се върти стойката. Като гледам май други предимства няма? Матрицата май е същата като на LA740. На доста места плюят и Local Dimming-а, че за нищо не става в 2013г. моделите.
За нормални дейности (набиране на номер на канал) може и да е доста изнервящо иначе за "смарт"-а и особено в браузъра е ОК , а и поне на модели 2012 "ядеше" батериите за отрицателно време.
И аз мисля, че само цифрите от 0 до 9 му липсват. Ще го пробвам