От няколко дни и аз съм собственик на TV LG - LB700v .Метнаха ме с една прелепяна 10 пъти бройка,та това ми развали малко настроението,но както и да е. Днес го включих за сефте и съм доволен от него. Не виждам изгорели пиксели,цветовете са много ярки. Само нещо не успях да го вържа към нета. Уж намери WiFi-то и показа почти пълен обхват,уж се конектна,но не успях да отворя нито едно приложение изискващо и-нет. Например youtube или аппстора. Или дава сив екран или изобщо не отваря нищо. Ще пробвам по-късно или утре отново. Имам подозрение,че губи обхват,защото рутера е от евтините (подарък от виваком),а сигналът е през 2 стени.Другото,което не разбрах е защо при превключване на сигнал от цифрова телевизия на виваком от 2д на 3д нищо не се случва. От 3те опции,на първата няма разлика,втората и третата смесват екраните на едно и става яко мазало. Наслагва образи. Смятам че аз не правя нещо като хората. Днес нямах време да си поиграя,тия дни като имам почивен ден ще му се нарадвам. Зачел съм темата от първа страница,та се надявам да получа отговор на много от въпросите докато още чета.
Поздрави от мен