Дрън-дрън , колкото реагираха с "проблема" при LM6 серията - слагам го в кавички ,защото не е проблем като такъв появил се случайно , а защото те напълно съзнателно са поставяли такива (50хц) панели . И след като в цял свят ги изловиха и ревнаха , те какво направиха - нищо , отричаха до последно като комунист на разпит, докато им свършат панелите на склад и почнат да слагат 100хц от нова партида ...
Сума ти и писма обменихме и добре ,че се хванах за друг проблем (то пък в тая серия тогава проблеми да искаш
) , че да се отърва от "нещото" .
Та и сега пак - "няма проблем" , "никой не се оплаква" , докато разкарат калпавите бройки (няма да ги хвърляме я) и , който разбрал - разбрал
и на есен (съвсем случайно
) , нова партида без проблема ... това им е явно политика на фирмата и доста ще си помисля вече преди да купя техен продукт ...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 71Одобрявам
71Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  ... пак ли ще си траете, щото "няма смисъл"...? А няма смисъл, понеже си траете... Цикълът ми се струва очевиден. Те така или иначе ще продават. А за LM6 все пак хората "ги изловиха и ревнаха" нали? Ако си бяха казали "няма смисъл", на следващата серия можеше и 25 херцови да сложат, защото виждат, че срещу тях стоят хора от типа "няма смисъл". Затова и кметовете на най-бедните общини карат служебни бмв-та по 130 хилки, щото бедния и глупав човек казва "няма смисъл" (отклонение в унисон с последните събития в милата ни родина).
 ... пак ли ще си траете, щото "няма смисъл"...? А няма смисъл, понеже си траете... Цикълът ми се струва очевиден. Те така или иначе ще продават. А за LM6 все пак хората "ги изловиха и ревнаха" нали? Ако си бяха казали "няма смисъл", на следващата серия можеше и 25 херцови да сложат, защото виждат, че срещу тях стоят хора от типа "няма смисъл". Затова и кметовете на най-бедните общини карат служебни бмв-та по 130 хилки, щото бедния и глупав човек казва "няма смисъл" (отклонение в унисон с последните събития в милата ни родина). Аз пак да кажа, че се оттървах от "дървото", дано да не гризна някое друго
 Аз пак да кажа, че се оттървах от "дървото", дано да не гризна някое друго  
  )  , то те ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ БЕЗРАБОТНИ !
)  , то те ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ БЕЗРАБОТНИ !

Първоначално публикувано от Alexi
 Първоначално публикувано от Alexi