Здравей на всички,
преди 4 дена купих LG 47LB730V, след като купих видях че има такава тема и проверих телевизора си. Много малко в началната страница има една бяла лента. Дето определя заглавието и съдържанието, но само там и много малко се лечи все едно че грешката на UI Designer. Явно има върху контента(фона)прозрачен фон или проблем с позицията на контента. Чаках там доста време и минавах на друг екран и нищо няма. При динамични екран не мога да видя нищо. Поне 20 пъти пробвах най-малко и с различни видея и екрани.
А върху черен фон сте давали една снимка и след това един сив фон. При този опит има съвсем малко останали сянки от предишната снимка, но след 10 секунди изчезват. Хем това е самоп при сники. След това ако пусна TV няма проблем. Разбира се не трябва да го има но все пак казвам не е фатално нещо.
Поне при мен е така. Аз се държах първио на SONY 42 KDL-829 но за същите пари взех 47 и Cinema 3D концепта екрана. Аз купих за да гледам филми. Много добър кеф за филмите с този екран наистина заради специалната рамката
А отстрани на всички LG-та има една сянка в началото пречеше сега харесвам дава ефект за филмите.
Качвам няколко снимки просто да видите
успех на всички

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 71Одобрявам
71Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от borisov87
 Първоначално публикувано от borisov87 

до толкова може би няма да се забелязва при шарени картинки, пък и както знаем това е абсолютно индивидуално за "всяка бройка"...
 до толкова може би няма да се забелязва при шарени картинки, пък и както знаем това е абсолютно индивидуално за "всяка бройка"... Някои развиват болтове... на други не им прави впечатление ... така се "развива" пазара на телевизори, явно.
 Някои развиват болтове... на други не им прави впечатление ... така се "развива" пазара на телевизори, явно.