Здравей на всички,
преди 4 дена купих LG 47LB730V, след като купих видях че има такава тема и проверих телевизора си. Много малко в началната страница има една бяла лента. Дето определя заглавието и съдържанието, но само там и много малко се лечи все едно че грешката на UI Designer. Явно има върху контента(фона)прозрачен фон или проблем с позицията на контента. Чаках там доста време и минавах на друг екран и нищо няма. При динамични екран не мога да видя нищо. Поне 20 пъти пробвах най-малко и с различни видея и екрани.
А върху черен фон сте давали една снимка и след това един сив фон. При този опит има съвсем малко останали сянки от предишната снимка, но след 10 секунди изчезват. Хем това е самоп при сники. След това ако пусна TV няма проблем. Разбира се не трябва да го има но все пак казвам не е фатално нещо.
Поне при мен е така. Аз се държах първио на SONY 42 KDL-829 но за същите пари взех 47 и Cinema 3D концепта екрана. Аз купих за да гледам филми. Много добър кеф за филмите с този екран наистина заради специалната рамката
А отстрани на всички LG-та има една сянка в началото пречеше сега харесвам дава ефект за филмите.
Качвам няколко снимки просто да видите
успех на всички