Здравейте Имам въпрос Как да свържа bluetooth слушалки към телевизора. Купих си bluetooth адаптер но как да синхронизирам със слушалките? Адаптера има 3.5 милиметра жак който съм го свързал към аудиото. Телевизора ми е LG 43UH6107
Здравейте Имам въпрос Как да свържа bluetooth слушалки към телевизора. Купих си bluetooth адаптер но как да синхронизирам със слушалките? Адаптера има 3.5 милиметра жак който съм го свързал към аудиото. Телевизора ми е LG 43UH6107
Аудио кое - вход или изход ? На блутут ресивъра му трябва аудио вход Иначе ти трябва трансмитер за аудио изхода , ама , пак няма да стане .Тв няма такъв протокол за пренос на аудио . Връзката е криптирана за съвместими блутут у-ва , на ЛГ - аудио уредби , саунд бар и прочее . Т.Е . няма да стане за този модел тв! При по-високите серии няма такъв проблем .
Този пост е редактиран от civica; 04-04-17 в 14:46.
Свързал съм го към аудио входа за слушалки. Идеята ми е да ползвам bluetooth слушалки защото ползвам кабел който е много дълъг. Идеята ми е да не използвам дълги кабели.
Да, доколкото разбирам и както ти е писал по-горе съфорумникът, трябва ти блутут трансмитер(излъчвател), а не ресийвър(приемник), какъвто имат слушалките и адаптерът, който имаш.
трансмитер за блутут 1 или 2
Линка не е активен , но и няма май значение . ТВ не поддържа пълноценен блутут ., за разлика от по-скъпите модели на марката .
Проверих линка - това е ресивър т.е приемник , имам го същия и работи , ама с телефон към усилвател .
На теб ти трябва трансмитер т.е предавател , блутута му е за друго на този модел , конкретно . Дано си ме разбрал , правилно .
Нещо такова - линк ! Но по принцип , в случая трябва да се пробва , на теория няма причина да не стане . Но сигнала няма да е много качествен , мп3 качество . За качествен сигнал през блутут , примерно СД качество 16бит/44.1кХз , ти трябва друг протокол за пренос на аудио , AptX !
Този пост е редактиран от civica; 05-04-17 в 01:08.
В описанието на моя модел пише wireless sound sync това какво точно означава?
За тв ли питаш ? Да , ЛГ ТВ го има това , ама не те касае за основния ти въпрос .
Иначе , ето описанието - https://www.cnet.com/forums/discussi...n-lg-smart-tv/