Всичко си е правилно . Само Youtube мога да прехвърлям ,hbo и netflix въобще не ми излиза иконата... Рутера реснах ,пробвам от андроид телефон и от Iphone и не става и не става . Всичко е в една мрежа .
Има подобна тема, може да помогне https://help.netflix.com/en/node/58351
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
В гоогле я намерих тази тема ,преди да пусна мнението . Все пак благодаря колега за помоща . По някаква причина от нищото се появи иконата в netflix проложението как стана това не знам . Но hbo go не става ,от къде идва този проблем не мога да си обесня .
Пробвай с
- смяна на региона в телевизора
- ъпдeйт
- връщане на заводските настройки
нирдерландците имат друг проблем
Не мога да свържа моя LG thinQ с Google Home
https://gathering.tweakers.net/forum...ssages/1986288
Нещо ме отчайва този софтуер на ЛГ...... Освен с заводските да пробвам.
Защо трябва да кастваш от телефона? Изтегли си приложението на телевизора и гледай нормално. Ако толкова искаш да кастваш всичко от телефон вземи си едно apple tv и си каствай целия екран от iPhone-a.
Защото е в пъти по-лесно и удобно от телефона . Apple tv не ми трябва ,имам си Самсунг dex ,който е напълно безжичен . Много странно нещо е българина ,ти задаваш въпрос и идва някой и ти обеснява как това не ти трябва.......
Говориш несвързани неща. Кое ти е по-удобно да хванеш магическото на телевизора и да си намериш на големия екран филма в HBO GO приложението или да търсиш на телефончето? Apple TV е напълно безжично също, ти като си имаш dex, защо не работи като хората и се оплакваш? Не ти обяснявам какво ти трябва и какво не, а как да се получат нещата безпроблемно - или си взимаш apple tv, за да кастваш без да се занимаваш с глупости или си теглиш приложенията и си ползваш магическото с LG-то.
Кое е не свързано ??? За мен е по-удобно от телефона да си пусна филма ,кое не разбра ? Нормално е значи телевизор за 4000 лв ,да не може от телефона да си кастна един филм . При положение ,че телевизор за 500лв го може това . Като няма какво да кажеш ,спри да спамиш само .
Като си фен на андроид глупостите да си беше взел Sony или Philips, а не да се оплакваш, че HBO и останалите не дават да се каства както дава Youtube. На LG предимството им е в това, че системата е приятна за ползване и идеята е да ползваш нея, а не телефони и таблети.
Контрола по качеството явно го няма..
https://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=...23:33051#33051
Софтуерът на LG е възможния най-удобен. Аз също съм на мнение, че да си вземеш телевизор и да предаваш от телефон или таблет е пълна глупост., независимо каква марка и опереционна система е. Като ще правиш така, то си вземи проектор и няма да имаш ядове. Телевизорът не е компютър или телефон и няма как да бъде. Този порт за интернет за какво е сложен на панела и за какво са приложенията? Предполагам си на интернет на някой от операторите. И какъв е пробемът, и аз не мога да разбера
То лошо няма в кастването, защото не всичко, което искаш да гледаш има приложение в стора на телевизора, но за такива неща си има специализирани устройства като Apple TV, а не да се сърдиш, че HBO не дава кастване, където с дистанционното си влезнал и пуснал за под 10 секунди това, което искаш.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-12-20 в 09:23.