Първоначално публикувано от
Hary47 Здравейте,
Скоро закупих LG OLED65CX6LA, чрез PLE...O. Доставката бе коректна, дори шофьора-куриер ми помогна с качването и разопаковането! Изчака да разгледам внимателно екрана и се учуди, че мнозинството не го правели.
Избрах продукта, след чудесните ми впечетления от LG OLED55C9PLA.
Всъщност, те доста си приличат визуално, но 65 " е неотразим. Не трябва да се води спор, кой е по, по, най сред брандовете - милите от "Голд стар" водят.
Ноооо, явно с времето и конюнктурата на стрийм телевизията(да благодарим за торентите), бранда е орязал една много полезна ниша-новия телевизор не поддържа запис! Мога да приложа и коресподденцията с представителите на LG в България, които явно не бяха виждали продукта и упорито ме съветваха, как да записвам. То и машината при натискане (за повече от 2 секунди) "РЕКОРДИНГ" бутона си изписва на екрана, че не поддържа таз функция.
Естествено при наличност на запис при по-малкото братовчедче в другата стая, това не е болка за умиране.
Ееех, да си запишеш за поколенията откриването на последното НС (:...
И няколко забележки:
-перпендикулярни на екрана задни портове, са недомислие, но успешно поевтиняват продукта;
-въпреки идейната Al функция, ниските честоти са празни - включвайте звука през система 5.1 над 300 W RMS;
-този продукт не е подходящ за стена-недостъпни задни портове, както и ако се свали стойката, се лишавате от коректен звук;
-операционната система WebOS, е достатъчно добра, но за ентусиасти, препоръчам да си закупите мултимедиен Андроид плеър;
-българския език е неприложим за гласови команди, чрез иначе доброто дистанционно.
Дано съм бил полезен.