Инсталирах си го.Конфигурирах X.И сега:
1.Възможно ли е тази OS да върви по-бързо на мойта машина.
cel 500Mhz 256 Ram 16mb video.Защото на доста места мисли и то доста сериозно.Не искам нищо специално просто да мога да слушам музика да си ползвам IRC да сърфирам да си пусна някой филм.Може би да изпека някой диск,да напиша някой текстови файл.
2.Предполагам за да стане 1. трябва да махна някой процеси.Къде мога да намеря описание кой за какво е и да го махна без да се притеснявам
3.Имам доста инсталирани програми.За почти еднакви неща.Възможно ли е да махна тези които не ми трябват
4.Тук някак си не можах да си намеря конзолата за разлика от по- потребителски ориентираните дистрибуции.
5.Boot дял.Така и не можах да го направя.Като стартирва ми излиза , че няма активни дялове.Трябва с дискета да зарежда.
6.Звук не можах да изкарам , потърсих някъде да се наглася картата,но и тук нищо.Само настройки за вече инсталирана такава.
7.Защитата на системата.Къде са настройките.Предполагам трябва да пиша нещо.
8.Кирилизацията.Ще съм доволен ако ми дадете препратка към някоя стрница да видя как става.
9.За зареждането на системите.Линукс Лоудъра е инсталиран на супер блока.Но при настройването му ще ми трябва малко помощ.Имам две OS в момента XP и Slack.Дяловете на двете OS са на различни дискове.