Резултати от 1 до 8 от общо 8

Слушалки за телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Слушалки за телевизор

Имам ЛСД телевизор с изход за слушалки и си търся слушалки за него. Тъй като имам няколко изисквания не мога да си намеря отговарящи на всичко. Значи искам да са с дълъг кабел, да си имат собствено копче за усилване и да са що годе качествени. До сега съм купил 3 комплекта, но все имат по някой минус. От Кауфланд взех едни с 5 метра кабел, но са зле като качество и не могат да се усилват. Другите две биват, но са с къс кабел и ползвам удължител, някакъв китайски. Те пък постоянно правят проблеми обикновено при връзката с удължителя.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Слушалки за телевизор

То от колонките на телевизора не излиза кой знай какъв качествен звук и според мен не е нужно да се купуват супер качествени или дори hi-fi слушалки !
    Но по въпроса ! Аз ползвам Филипс , модел SHP 1800 , дълъг кабел , с копче за усилване , малък 3.5мм накрайник , но си има и преходник към 6.3мм ! Не са много hi-fi , но за такива пари немога да се оплаквам ! Иначе избора на слушалки е огромен - има и такива неизвестни , но били доста сполучливи - това само като инфо от нета !

Тези може да са ти от полза - Philips SHP 2500 TV Headphones 6m cord , volume control !!

4. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Точно това ми трябва, благодаря. Телевизорът ми е също Филипс. Слушалките са на отделен независим канал от говорителите. Обаче е много досадно постоянно да се влиза из менютата за регулиране силата на звука. Ще се консултирам със съпругата и сигурно ще си ги поръчаме.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

А нивото на слушалките не се ли регулира като увеличаваш/намаляваш звука от дистанционното ?

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Е, регулира се, не може да не се регулира, но е досадно. Аз също усетих липсата на копче за усилване / намаляване на моите akg k530, иначе като звук и дължина на кабела са ми екстра.

ПС - Грешка, K514 бяха, не 530.

7. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

От дистанционното се регулира само звука на говорителите. На слушалките се регулира от меню "аудио" забутано някъде към края "сила на звука във слушалките". Гледам тия слушалки на Филипс SPH 2500/00 ги дават като слушалки за телевизор и ги има в повечето магазини на Техномаркет за около 20 лева.

8.  

9. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Темата може да се затваря. От няколко дни съм собственик на Филипс SPH 2500/00. Много съм доволен, просто надхвърлиха очакванията ми. Кабела е 6 метра, има си копче за усилване и намаляване, преходник от мини жак към стандартен такъв и най-важното звукът е доста по-добър от другите два безимени комплекта, които си бях купил. И всичко това за 19,99 лева. С тази покупка настъпи мир в къщи, специално за гледането на телевизия.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Всичко е добре , когато свършва добре ! Добре похарчени пари и най-важно - спокойствие в къщи !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Слушалки за телевизор
    От nikosky във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 2
    Последно: 27-10-14, 16:43
  2. Разработване на слушалки
    От FearMe във форум Аудиотехника
    Отговори: 0
    Последно: 13-11-11, 10:21
  3. Търся си слушалки.
    От fori във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 8
    Последно: 08-07-08, 08:16
  4. Слушалки
    От p3ps1 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 31-08-06, 12:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе