The AVIA Guide to Home Theater го има в http://www.demonoid.com/files/details/536860/1826888/
Преглед за печат
The AVIA Guide to Home Theater го има в http://www.demonoid.com/files/details/536860/1826888/
Пробвал съм,както съветват Руснаците да намаля стойностите на SUB-BRT от дефаултните 810 на 700,но не ми хареса.Явно важи за тях,защото те са на секам.При мен стана много тъмна картината.Цитат:
Първоначално публикувано от rudy
Пробвайте,ако искате да настроите динамичният режим на:контраст около 30%;яркост около 55%;цвят около 30%;баланса на цвета-студен;режим цветове-Вкл.;филтрите изключени.Добре се получава за гледане на Булсата.Аз гледам или на динамичен с горните настройки,или на кино с:контраст на 75%;яркост на 50%;цвят на 33%;рязкост на 50%;баланс на цвета-нормален;режим цветове-Вкл.;филтри-изключени.Това за по-тъмно помещение.
И те така :jamaika
Колеги каква стойка за стена трябва да си купя за тоя телевизор и ако знаете от къде и за колко?
Благодаря :Drinks:
я кажете как се оправя оверскана през ДВИ-ХДМИ, аз съм с 7900 ГТХ (пробвах от драйвера но като смаля веднага ми превключва разделителната способност от 1280х720 на следващата по-малка и се получават черни ленти от всякъде) не ми пречи много защото гледам филми само
аз ползвам кмплаеър, тоя може ли да отделя контрол панела както при бсплеър
Аз не съм успял досега да го оправя. Четох че става само от сервизното меню. Не виждам обаче какво ти пречи. Той е около 3%.
Преди време мой познат си купи PANASONIC TH-42PV70P .Оплака се тия дни ,че през екрана вертикално са се спуснали две линии.Оказа се ,че са изгорели пикселите.Занесе го на ремонт и там са му казали,че има много оплаквания и са взели решение да ги подменят с нови.Сега чака доставката.Изглежда,че първата серия е била с много фабрични дефекти.
не ми пречи ама когато пускам филм и контролите са в тв-то, малко ми бягат бутоните горе в дясно
когато съм с бсплаеър контролите му са отделени от прозореца за видео и си ги управлявам от пц, ама сега минах на кмплеър (той има също един отделен контрол бокс ама за други функции) и става по-неудобно
не можем и да мечтаем за трайност като тази на тубите, които карат повече от 10 годиниЦитат:
Първоначално публикувано от n8852
дано поне да е в гаранция когато се повреди
Преди 2 месеца минах през МАК сервиз и с изненада видях сред многото телевизори НЕО,SAMSUNG да се мъдрят 4 плазми на Panasonic 42 PV70 и 1-на PV700Цитат:
Първоначално публикувано от n8852
Хубавото на тази марка е, че ако не го сменят с нов, то със сигурност изпращат истинската част!!!(мнение на сервиз който подържа Panasonic)Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
от 2 дни и аз съм с PANASONIC TH-42PV70P. Доволен съм. Не очаквах, че чрез аналогова кабелна ще предава добре. Засега го гледам на zoom1, с намален контраст и яркост. :taz
P.S. LCD-то, което търсих, изпадна от каруцата в близките 3-4 години. В доста английски форуми се сблъсках с мнения на LCD ex-owners, минали на плазми, но не срещнах нито едно мнение за обратното, което допълнително засилва мнението ми, че съм направил подходяща покупка. А това, че последните 3 седмици ходих на гости при различни мои приятели-собственици на LCD да гледам в реални условия, реална ТВ (а не HD трейлъри през HDMI port) видях, че за LCD още е много рано да се говори.
Не слагай всички LCD TV под един знаменател,но до 2000лв си направил правилния избор това е най доброто ТВ на пазара,което може да се вземе в момента.С кеф да си го ползваш :Drinks:
Принципно си прав. От 2 години отлагах покупката на подобен ТВ LCD. Все се надявах нещо да се подобри. А 3500-4000 лв не ми се даваха за хубаво LCD поради невъзможността в близките години да му ползвам капацитета. Нито HD камера ще купувам скоро, нито PS3, а за ТВ с подобен сигнал да не говорим.Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
До последно се чудих дали да взимам някаво LCD (Шарп, самсунг или Филипс от ТМ до 2000 лв.) или такова през компютърен канал на дистрибуция (Ханспри, Prestigio, Hyundai или Viewsonic). Последните 4 ги тествах в дом. условия и не останах впечатлен към момента (към приемник на ITV партнерс). А Шарп и Самсунг в ТМ (и то в различни магазини в София).
След 3-4 години живот и здраве условията (наличие на HD ТВ, навлизане на blue-ray в компютрите и тн) ще наложат какво да се купува. И тогава ще се мисли.
Честито,добре дошъл в клуба!Защо ли и аз достигнах до твоите изводи преди няколко месеца :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от FatBoy
абе и аз мислех че няма да гледам ХД на моя ама сега компютъра ми е пълен с ХД филми, и така по-често отделям време за гледане щото е кеф, а не да стоят на диска с години
верно е че в магазините сигнала на аналога е отврат и хората се чудят какво да правят
да питам следното
досега гледах на бсплеър филми като факта че контролното табло се отделя от прозореца за филма беше много удобно за гледане на телевизор, ама сега ползвам кмплеър и не мога да разбера да ли е възможно същото