Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница
Току- що го направих, благодаря. При мен е под жълтия (за протокола):rolleyes: Нямах време да разгледам всичко, но тепърва и това ще се случва. Лека вечер на всички.
- - - - - - - - - -
Днес се пробвам с външен хард да подкарам един филм, но нещо не ми се получава. Включен е в правилния порт, телевизорът го разпознава, но дотук- не мога да видя никакво съдържание. Хардът е нов, NTFS, пробвах според инструкциите с Input AV - нищо.
В магазина тръгна веднага, но там гледах други неща и не запомних каква е пътеката...
Някакви жокери?
Инструкцията за какво е!!!! Прочете ли я?
Натисни бутона HOME и после избери Видео...излиза таблица с файловете и избираш - после ОК.
Направих го няколко пъти, никакви файлове не излизат; излиза video и component и на двете нищо не се случва.
Четох инструкциите няколко пъти.
Бутон APPS и "видео плеър" .
По този начин сега тръгна, въпреки че днес пробвах няколко пъти и иконите бяха неактивни.
Благодаря, Светльо.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Marinefox Ml
Здравейте,
имам един въпрос за Viera TX-L47WT60E - има ли вариант да се ползва интернет браузера на цял екран - при мен винаги остава една част в горния ляв ъгъл с картина от последният ползван тв канал.
Колега, да не би да си включил от някое меню режим "Картина в картината" ("PIP")? От настройките за картината можеш да го изключиш.
Цитат:
Първоначално публикувано от
botev4o
Колега, да не би да си включил от някое меню режим "Картина в картината" ("PIP")? От настройките за картината можеш да го изключиш.
Здравей,
Не съм включвал PIP, това е съвсем друг режим на работа. Общо взето успях да подкарам почти всичко, което исках, включително и субтитри с желания размер с Домашний Медия Сервер. Само браузера ми остана - страхотен е като функционалност - всичко тръгва и направо кърти, но искам да го виждам на цял екран. Например като си пусна Гоогле Мапс, да виждам карта на целия телевизор - използвам го за децата си :)
Само да отбележа, че настройката на часа за TX-L47WT60E e малко по-различна от описаната на първа страница- тук е Меню-Таймер- Часова зона и тогава GMT+2.
Дали има начин да запаметя настройките за субтитрите при Медия плейъра, за да не ги правя отново всеки път, когато разкачам харда?
Благодаря за поправката. :)
Що се отнася до въпроса ти, мисля че няма начин да се запаметят.
Е, не е голям проблем, поне да знам, да не се мъча повече. И аз благодаря за бързия отговор.:Drinks:
Здравейте,
Ако сте решили да си закупите TX-L47WT60 и сте абонати на MSAT, имайте в превид че телевизорът не разпознава новите CAS модули които педлага оператора.( същият случай е описал и Marinefox MI)
Решението е или да си намерите bestCAS модул от 2012г.( при мен тръгна с такъв) или да си закупите отделно CA модул Conax Smit ( например от Технополис) и после в него да сложите карта от MSAT. При втория вариант се забелзва по-голямо забавяне когато превключвате каналите.
Някой може ли да подскаже настройки за този модел?
Аз съм абонат на Близу и тръгна с техния CA модул, не знам какъв модел е.
Мога да кажа само да изключите "Intelligent Frame Creation", защото насича картината, когато гледаш филм от външно устройство.
Относно субтитрите, за които бях доста притеснен- виждат се идеално, имат си черен кант и за мен са с идеална големина, разположени в центъра, не се натрапват, не отвличат вниманието от ставащото на екрана и не ти отвинтват главата от въртене наляво и надясно.