Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница /част 4/
  Трябва ми телевизор да го ползувам за ефирна цифрова телевизия и  да гледам филми с флашка (обекта , за който ми трябва няма нито кабелна нито интернет ).  В Технополис в момента има промоция на panasonic tx-l32em6e .  В къщи сме с panasonic tx-32е6е и съм много доволна заради wi fi . Чудя се  този от промоцията дали е толкова добър като досегашния или да се бръкна с още 150 лв  и  да взема изпитания модел .
     Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница
  32EM6E е далеч от качеството на 32Е6Е. 

Моят съвет е да изчакаш да го пуснат на промоция (32Е6Е). Ще спестиш поне 50 лв.
  Ето как как се подреждат сериите (от висок към нисък клас)
WT60 -> DT60 -> FT60 -> ET60 -> E6 -> EV6 -> XV6 -> EM6 ->XM6 -> B6
Това е пълният списък от произвеждани модели.
Имайте в предвид, че не всички серии се предлагат в Европа, някои се продават само в Азия - това се определя от маркетинговият отдел.
  Здравейте, ето една малка драма - Панасоника поддържа ПИП, но за съжаление имам една карта за декодиране на сигнала, и по тази причина само единия канал може да се вижда...Има ли решение на проблема? Ако единият от каналите е свободен, тогава и двата канала се виждат, но ако двата канала са кодирани, само единият може да се гледа...

Поздрави,
  Днес ъпдейтвах моя WT60 директно през мрежата, отнема няколко минути. Не че горях от желание, но не ме пускаше в приложенията, като откажеш ъпдейта, и ме връщаше в ТВ каналите.
Мислех да правя упражнението с флашката, но не ми се занимаваше и по горния начин всичко мина нормално.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Marinefox Ml  
 Здравейте, ето една малка драма - Панасоника поддържа ПИП, но за съжаление имам една карта за декодиране на сигнала, и по тази причина само единия канал може да се вижда...Има ли решение на проблема? Ако единият от каналите е свободен, тогава и двата канала се виждат, но ако двата канала са кодирани, само единият може да се гледа...

Поздрави,

Отиваш в офиса на кабелният ти оператор и си вземаш още една карта. Като не забравяш да обясниш, че става въпрос за същият телевизор - тоест да не ти начисляват върху нея такса като за втори телевизор. Ако откажат - вземи имейла на техническият им директор и ми го дай -да го светна по въпроса. :rolleyes:
   Цитат:

hristoslav2  
 Отиваш в офиса на кабелният ти оператор и си вземаш още една карта. Като не забравяш да обасниш, че става въпрос за същият телевизор - тоест да не ти начисляват върху нея такса като за втори телевизор. Ако откажат - вземи имейла на техническият им директор и ми го дай -да го светна по въпроса. :rolleyes:

Благодаря за съвета, в понеделник ще посетя МСАТ. Предполагам че ще трябва да се бръкна 75 лв за модула..., ще помисля какво да правя, първо да видя дали ще ми дадат наистина втора карта.

Поздрави,
  А къде ще сложиш новата карта - тв-то има ли два слота?
  Моделите WT60 и DT60 имат по два слота за модули.
 TV LED Panasonic TX-L47WT60E SMART 3D - TX-L47WT60E (8833524)
Кликни на Autres voues - долу в ляво под снимката, а после избери снимката и кликни на Zoom.

Panasonic TX-L47WT60E: foto’s | Consumentenbond

Panasonic TXL47WT60E サービスマニュアル ダウンロード
  Бихте ли ми препоръчали HDMI - HDMI кабел с дължина 8-10 метра за връзка от PC към телевизор (ако има някакво значение тв-а е PANASONIC TX-L39B6E)
   Цитат:

jaymz1234  
 Бихте ли ми препоръчали HDMI - HDMI кабел с дължина 8-10 метра за връзка от PC към телевизор (ако има някакво значение тв-а е PANASONIC TX-L39B6E)

Това е добър въпрос - и аз се чудех какво да поръчвам от китайските сайтове. Интересува ме кой стандарт се взема за тв.
   Цитат:

jaymz1234  

Избор на HDMI кабел.
 Проверете кабела по изписаните върху него спесификации:
 Препоръки към всички по избор на правилен HDMI кабел за преглед на 1920x1080 в 60Hz:
 - първото нещо поглеждаме диаметъра на кабела.
 До 3m ще стане и 5-6mm кабел (вътре ще има 30AWG провода).
 5m - > 7 mm (28AWG)
 10m - > 8 mm (26AWG)
 15m - > 9 mm (24AWG)
 20m - >10 mm (22AWG)
 HDMI на 15 метров - будет работать или нет ? [6] - Конференция iXBT.com
 HDMI
 HDMI - разлики в отделните версии
 http://s7.postimg.org/gp3m4dv97/abami.jpg
  Благодаря, сега ще прегледам братята руснаци ко мислят по въпроса :)
   Цитат:

Сарафов  
 Днес ъпдейтвах моя WT60 директно през мрежата, отнема няколко минути. Не че горях от желание, но не ме пускаше в приложенията, като откажеш ъпдейта, и ме връщаше в ТВ каналите.
Мислех да правя упражнението с флашката, но не ми се занимаваше и по горния начин всичко мина нормално.

Да споделиш за плюсове и минуси с новата актуализация? Забелязва ли се нещо? :)
  Абсолютно нищо не забелязвам, сигурно зависи от това какви опции на телевизора се ползват.